11:1
(8:0, 3:1 - 9:1)

Dorostenci rozstříleli Vsetín a vyhráli Pitnerův memoriál

22.08.2021

Jihlavští dorostenci v prvním utkání druhého hracího dne Memoriálu Jaroslava Pitnera nedali Vsetínu vůbec žádnou šanci. První dvacetiminutovku vyhráli jasně 8:0. Druhá půle byla těžší a po vedoucím jihlavském gólu z hole Patrika Bakuse dokázal Vsetín srovnat stav. Jenže pouze na pět minut. Poté se prosadil Tobias Chlubna s Jakubem Modlem a Jihlava tak vyhrála 11:1. Dukla tak má po čtyřech utkáních z pěti jasnou výhru na 12. ročníku Memoriálu Jaroslava Pitnera. Gratulujeme!
22.08.2021 09:00, Přípravné zápasy dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Černý – Vandas, Hamřík, Jeletz, Topol, Doskočil, Ošmera – Vojáček, Novák, Chlubna – Váňa, Peš, Kudrna – Bakus, Gutsu, Modl – Habermann, Veselský, Klapica
11

VHK ROBE Vsetín

Čada – Zedek, Stodůlka, Hrdinka, Šedlbauer, Kotrla, Herman – Juráň, Koláček, Dočekal – Urge, Pejchal, Budín – Kovář, Škarka, Frolo – Bartoněk, Marek, Pořízka
1
Branky a nahrávky: 2. Bakus (Ošmera), 5. Modl (Vojáček), 6. Peš (Vandas), 7. Bakus (Hamřík), 9. Hamřík (Habermann), 10. Novák (Modl, Habermann), 11. Veselský (Jeletz), 18. Jeletz (Novák, Topol), 28. Bakus (Vandas, Peš), 36. Chlubna (Modl, Ošmera), 37. Modl (Hamřík) – 31. Juráň (Dočekal). Rozhodčí: . Vyloučení: 2:2. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: 9:0, 9:1, 11:1.

Ohlasy trenérů

Marek Melenovský (HC Dukla Jihlava): Nesledujeme pořadí turnaje. Jdeme třetinu od třetiny, nekoukáme na tabulku, ale na naší hru. Je hezké, že jsme vyhráli turnaj už po čtvrtém utkání. Byl to náš nejlepší zápas na turnaji a takhle se chceme prezentovat. Klukům patří velká pochvala. Všechno jde, všechno nám tam padá, jsme rychlejší a silnější, ale druhý poločas a druhý zápas začíná za stavu 0:0. V tom je turnaj zrádnější, ale zvládli jsme to a i druhou dvacetiminutovku jsme dominovali.