3:6
(1:1, 1:3, 1:2)

Dobře namazaný dorostenecký stroj skolil v Brně i Kometu

31.08.2021

Jihlavští dorostenci zapsali další výhru v řadě, když porazili i KOmetu na jejím ledě. Do vedení poslal Duklu Jindřich Habermann, ale v první třetině ještě domácí hráči stihli vyrovnat. Druhá část ale patřila Jihlavě. Postupně se trefil Tobias Chlubna, Matěj Vojáček a Adam Veselský. Kometa sice stihla snížit na 2:4, nicméně ve třetí části navýšil jihlavský náskok opět Adam Veselský a Robert Váňa. Poslední gólové slovo sice mělo Brno, ale i tak Dukla vyhrála 6:3.
31.08.2021, Přípravné zápasy dorostu - 0. kolo

HC Kometa Brno

3

HC Dukla Jihlava

Černý (31. Sigmund) - Vandas, Hamřík, Ošmera, Jeletz, Jurný, Doskočil - Coufal, Kudrna, Peš - Veselský, Modl, Habermann - Vojáček, Váňa, Chlubna - Jungwirth, Klapica
6
Branky a nahrávky: Habermann (Modl, Veselský), Chlubna, Vojáček (Chlubna), Veselský (Klapica), Veselský (Modl, Habermann), Váňa (Ošmera). Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:4, 2:4, 2:6, 3:6.

Ohlasy trenérů

Marek Melenovský (HC Dukla Jihlava): Výsledkově a gólově jsme nadmíru spokojení, ale nebyli jsme úplně spokojení s předvedenou hrou. Takové zápasy však přichází a důležité je, že i v nich jsme schopní vyhrávat.