3:9
(0:3, 2:3, 1:3)

Fantastický úspěch sedmáků na turnaji DTS

16.03.2022 / Jaroslav Wollmann

Svěřenci Tomáše Dzurika, hráči ročníku 2009, cestovali v rámci DTS ke čtvrtfinálovému duelu na led Vítkovic, kde od úvodních minut hýřili aktivitou a dostali domácí v první třetině pod velký tlak a ovládli úvodní dějiství v poměru 3:0. Druhou část domácí skórovali pouhých devět vteřin po úvodním vhazování a začali nebezpečně hrozit, nicméně hosté se rychle vzpamatovali a dokázali navýšit své vedení na 6:2 po druhé třetině. V poslední dvacetiminutovce opět pokračoval nádherný hokej z obou stran, kdy ovšem opět měla Dukla více herní převahy a zakončila čtvrtfinále vítězstvím 9:3. Vítěznou branku vstřelil Ondřej Jurný. Tím si hráči s ježkem na prsou zajistili postup na závěrečný turnaj FINAL FOUR, kde se utkají čtyři nejlepší týmy ČR !!! GRATULUJEME A DRŽÍME SEDMÁKŮM PALCE !!!
16.03.2022, DTS U13 - 0. kolo

HC Vítkovice Ridera

3

HC Dukla Jihlava

Holý (32. Morava) - Stupka, Choutka, Piskač, Jurný, Pospíšil - Nevšímal, Staněk, Hájek - Lexa, Teml, Klíma - Hobza, Barda
9
Branky a nahrávky Jihlavy: Teml, Piskač (Klíma, Teml), Klíma (Stupka), Jurný (Piskač, Klíma), Choutka (Teml), Nevšímal (Choutka), Hájek, Klíma, Staněk (Stupka).