1:6
()

Přípravný dvojzápas na ledě Slavie vyšel dorostu lépe, dvakrát vyhrál

27.05.2022

Po dvou týdnech se Dukla v přípravě opět utkala proti Slavii. V přípravném dvojutkání, ve kterém se oba zápasy hrály na 2x20 minut, dokázali jihlavští hokejisté dvakrát vyhrát. V prvním utkání porazili svého soka 3:0, když se postupně prosadili Tomaník, Vojáček a Ošmera a Ondřej Štěbeták vychytal čisté konto. Ve druhém utkání Slavia nejprve vedla, ale poté Dukla i zásluhou tříbodového Patrika Finka otočila stav. Mladý forvard vstřelil vítězný gól a přihrával na trefy Habermanna a Veselského - 3:1.
27.05.2022, Přípravné zápasy dorostu - 0. kolo

HC Slavia Praha

1

HC Dukla Jihlava

1. zápas: Štěbeták - Jungwirth, Ošmera, Podroužek, Sapík, Vaněk, Pražák - Vojáček, Váňa, Chlubna - Bambula, Fiala, Tomaník - Suchan, Dvořák
2. zápas: Novák - Vildomec, Löffler, Jurný, Tomica - Macek, Habermann, Fink - Chvátal, Veselský, Nosek - Tomaník
6
1. zápas: Slavia - Dukla 0:3.
Branky a nahrávky Dukly: Tomaník (Fiala), Vojáček, Ošmera (Vojáček). Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 17:20. Průběh utkání: 0:3.
2. zápas: Slavia - Dukla 1:3.
Branky a nahrávky Dukly: Habermann (Macek, Fink), Fink (Habermann), Veselský (Fink) Bez využití. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 28:30. Průběh utkání: 1:0, 1:3

Ohlasy trenérů

Marek Melenovský (HC Dukla Jihlava): Ve druhém zápasu na Slavii byly obě dvě hodiny velmi dobré. První zápas jsme vyhráli, druhý také. Ale zase říkám, že nejde tolik o výsledek jako o to, abychom nabrali fyzičku. Proto jsme hráli na dvě lajny, aby se kluci ukázali.