5:6
()

Dorostenci Dukly v dvojutkání vyhráli i prohráli s Kometou

30.05.2022

Jihlavští dorostenci mají za sebou poslední přípravné utkání před delší zápasovou pauzou. V Telči proti Kometě sehráli dva zápasy, každý na hodinu času. První utkání vyšlo Dukle na jedničku. Postupem času nasázela soupeři hned pět branek, když hattrick zaznamenal Jindřich Habermann. Závěr už červenožlutým tolik nevyšel a dvakrát inkasovali. To se možná odrazilo i do druhé hodiny, kdy v pozměněných sestavách Jihlava nevstřelila ani jednu branku, naopak Kometa se radovala čtyřikrát. V součtu dvojzápasu tak bylo skóre Dukla - Kometa 5:6.
30.05.2022, Přípravné zápasy dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

1. zápas: Uhrin - Vildomec, Löffler, Jurný, Tomica - Macek, Habermann, Fink - Chvátal, Veselský, Nosek - Tomaník
2. zápas: Račan - Jugnwirth, Ošmera, Podroužek, Pražák, Vaněk, Sapík - Vojáček, Váňa, Chlubna - Bambula, Suchan, Fiala - Dvořák, Tomaník
5

HC Kometa Brno

6
1. zápas: Dukla - Kometa 5:2.
Branky a nahrávky Jihlavy: Nosek (Macek), Habermann (Fink), Chvátal (Macek), Habermann (Fink), Habermann (Chvátal, Fink). Bez využití. V oslabení: 1:0. Střely na branku: 17:11. Průběh utkání: 5:0, 5:2.
2. zápas: Dukla - Kometa 0:4
Branky a nahrávky Jihlavy: . Bez využití. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 16:21. Průběh utkání: 0:4.

Ohlasy trenérů

Marek Melenovský (HC Dukla Jihlava): Hráli jsme v Telči. První půlka byla výborná, byli jsme s hrou i s přístupem hráčů spokojeni. Ale ba naopak druhý zápas byl úplný opak. Jako noc a den. Kluci, kteří mají hrát o místo neukázali to, co bychom od nich očekávali.