2:7
(0:2, 1:1, 1:4)

Dorostenci na úvod turnaje v Plzni deklasovali Liberec

05.08.2022

Lepší vstup do kvalitně obsazeného dorosteneckého turnaje v Plzni si jihlavští dorostenci nemohli přát. V utkání proti Liberci se po první třetině dostali do vedení po gólech Matěje Vildomce a Tobiase Chlubny. Ve druhé třetině se oba týmy prosadily jednou, za Duklu skóroval Vít Macek. Jihlavští ve třetí části nedali soupeři žádnou šanci na snížení a naopak korunovali dobrý výkon čtyřmi góly. Postupně se prosadil Jindřich Habermann, Matěj Fiala, znovu Matěj Vildomec a Matěj Vojáček. Dukla tak dobrým výkonem zapsala výhru 7:2.
05.08.2022, Přípravné zápasy dorostu - 0. kolo

Bílí Tygři Liberec

2

HC Dukla Jihlava

Uhrin - Ošmera, Jungwirth, Jurný, Löffler, Vildomec, Pražák - Nosek, Habermann, Fink, Vojáček, Fiala, Chlubna, Chvátal, Váňa, Macek
7
Branky a nahrávky Dukly: 6. Vildomec (Pražák), 16. Chlubna (Löffler, Fink), 29. Macek, 43. Habermann (Pražák), 44. Fiala (Chlubna), 51. Vildomec, 57. Vojáček (Chlubna) - 34. Král (Hájek), 50. Pekař (Prokůpek).

Ohlasy trenérů

Jakub Venc (HC Dukla Jihlava): Utkaní vypadá jednoznačně, ale soupeř měl na začátku zápasu dvě tři slibné šance a poté netrefil prázdnou branku. Měli jsme potřebné štěstí, kterému jsme šli naproti. Jsem rád, že jsme byli produktivní a předvedli jsme dobrý týmový výkon!