7:3
(4:2, 1:1, 2:0)

Dorostenci Dukly v Ledči porazili Havlíčkův Brod

30.08.2022

Dorostenci Dukly také pomalu zakončují přípravu. V jednom z posledních přípravných utkání jeli do Ledče nad Sázavou k utkání proti Havlíčkovu Brodu. Skóre otevřel v sedmé minutě Rostislav Nosek a na otočku soupeře reagovala Jihlava třemi góly v závěru prvního dějství z hole Adama Veselského, Dominika Löfflera a znovu Noska. Brodští sice ve druhé třetině snížili, ale poté už dávali góly jen červenožlutí. Dvakrát se trefil Adam Veselský a výhru Dukle pojistil hattrickem Nosek. Oba dva poslední jmenovaní se trefili i v doplňkovém prodloužení.
30.08.2022, Přípravné zápasy dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Štěbeták - Jungwirth, Ošmera, Jurný, Loffler, Tomica, Vildomec - Nosek, Habermann, Fink - Veselský, Fiala, Chvátal - Katolický, Váňa
7

HC Rebel Havlíčkův Brod

3
Branky a nahrávky Dukly: 7. Nosek (Jungwirth), 15. Veselský (Ošmera), 17. Löffler (Fiala), 17. Nosek (Jungwirth), 38. Veselský, 50. Veselský (Fiala), 56. Nosek. Prodloužení: Veselský, Nosek. Využití: 2:1. V oslabení: 1:0. Střely na branku: 36:24. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 4:2, 4:3, 7:3.

Ohlasy trenérů

Štěpán Moravec (HC Dukla Jihlava): V první třetině jsme byli aktivnějším týmem, nicméně jsme nedokázali do hry přenést věci z tréninku, kterými bychom se chtěli v dalších zápasech prezentovat. Od druhé třetiny se projev naší hry zlepšil a vše gradovalo ve třetí třetině, kde jsme možná ukázali i aktuálni lepší fyzickou připravenost. S přibývající sebedůvěrou jsme hráli hodně útočný hokej, což soupeři občas dovolilo dostat se do brejkových situací, nicméně vzadu jsme se mohli spolehnout na skvěle chytajícího brankáře. Zápas nám ukázal, na čem ještě musíme zapracovat a co je potřeba "učesat". Jsme rádi, že jsme měli možnost zkusit si i prodloužení a herní situaci 3 na 3. Utkání s kluky z Brodu je vždy trochu specifické, spousta hráčů se zná a pro spoustu hráčů je těžké se v hlavě dobře nastavit. My jsme to dnes zvládli skvěle a odjíždíme spokojeni.