3:7
(0:1, 0:1, 3:5)

Branky inkasované v oslabeních rozhodli o prohře juniorů s Litvínovem

20.11.2022

V neděli odehráli junioři zápas proti Litvínovu. Ten se jim příliš nevydařil, protože hostujícímu celku se povedlo využít čtyři z pěti přesilovek. Branku šest vteřin před koncem dokázal ještě vsítit Lukáš Číhal.
20.11.2022 18:00, DHL Extraliga juniorů - 23. kolo

HC Dukla Jihlava

Pulda – Vovsík, Číhal, Ludvík, Tomšík, Matějíček, Vandas, Šabatka – Peš, Modl, Báťa – Broš, Kudrna, Kravec – Pavelec, Bulík, Rauš – Sojka, Klapica
3

HC VERVA Litvínov

Klika – Hocelík, Vyhlídal, Bystřický, Werner, Janda, Hynek, Dundáček – Bednařík, Slavík, Skuhrovec – Beran, Vopat, Maštalířský – Postl, Čech, Danielčák – Špaček, Ektr, Svoboda
7
Branky a nahrávky: 42. Peš (Šabatka, Báťa), 46. Broš (Kravec, Matějíček), 60. Číhal (Kudrna) – 20. Svoboda (Postl, Bednařík), 35. Skuhrovec (Vopat, Hocelík), 46. Maštalířský (Slavík, Danielčák), 50. Slavík (Skuhrovec, Danielčák), 55. Danielčák (Slavík, Skuhrovec), 57. Ektr (Danielčák, Slavík), 58. Čech (Hocelík, Vopat). Rozhodčí: Skopal, Ondráček – Zídek, Roupec. Vyloučení: 6:5, navíc Broš, Tomšík (oba JIH) 5 + do konce utkání - Hynek (LIT) 5 + do konce utkání. Využití: 0:4. V oslabení: 1:0. Diváci: 150. Střely na branku: 36:33. Průběh utkání: 0:2, 2:2, 2:7, 3:7.

Ohlasy trenérů

Michal Broš (HC Dukla Jihlava): S Litvínovem jsme řešili personální nedostatky a to se bohužel projevilo na výkonu. Neodehráli jsme špatný zápas, hlavně v první třetině, ale dvě vteřiny před koncem jsme nepochopitelně namazali soupeři na gól do prázdné branky, sami jsme mu nahráli. Druhá třetina se nesla v obdobném duchu, ale také jsme dostali branku. Do třetí části jsme šli s tím, že už není čas pokračovat dále v tomto duchu a je třeba zabrat. Frajeři se zvedli a během pěti minut jsme se dostali dvěma brankami do zápasu. Bohužel jsme ale udělali další lajdáckou chybu, v následujícím střídání po vyrovnání jsme při vstupu do pásma lehkovážně namazali, soupeř ujel do situace dva na jednoho a zkušeně jí proměnil. Pak jsme inkasovali čtyři branky v oslabení, které se nám v poslední době úplně rozpadlo. Chybí nám základní hráči na tuto činnost a prostě ti další, co jsou na řadě, tak ještě potřebují nějaký čas, aby se to naučili. Litvínov má v útoku kvalitu a zkušenost a rozebral nás do šroubku.