1:4
(0:2, 0:2, 1:0)

Junioři v oslabené sestavě podlehli Karlovým Varům

21.11.2022

Junioři Dukly nastoupili proti Karlovým Varům opět bez gólmanské opory Filipa Maláče a produktivního útočníka Jonáše Jungwirtha, kteří se připojili k A-týmu. V souboji o čelo tabulky proti Karlovým Varům se vedlo lépe Energii, která v první i druhé třetině dala po dvou brankách. Jihlavští hokejisté se prosadili až v závěrečné minutě, kdy Hynek Peš ukázal hezkou individuální akci, navíc v oslabení. I přes prohru 1:4 se ale Dukla drží na čtvrtém místě tabulky a oproti prvním Vítkovicím ztrácí dva body.
21.11.2022 16:00, DHL Extraliga juniorů - 24. kolo

HC Dukla Jihlava

Černý – Vovsík, Číhal, Šabatka, Ludvík, Matějíček, Tomšík, Vandas, Chvátal – Rauš, Broš, Pavelec – Peš, Kravec, Modl – Bulík, Klapica, Sojka – Kudrna, Coufal
1

HC Energie Karlovy Vary

Dybal – Krajčík, Bulka, Dorot, Tůma, Kočí, Vogel, Anton – Šlechta, Kusak, Botoš, Skuhravý, Sopoušek, Váňa, Adamec, Menc, Varvařovský, Handl, Pastor
4
Branky a nahrávky: 60. Peš (Tomšík) – 14. Krajčík, 20. Adámek (Kočí, Sapoušek), 29. Sapoušek (Adámek, Dorot), 33. Dorot (Adámek). Rozhodčí: Čuňočka, Maršálek – Král, Viskot. Vyloučení: 9:3. Využití: 0:2. V oslabení: 1:0. Diváci: 122. Střely na branku: 25:36. Průběh utkání: 0:4, 1:4.

Ohlasy trenérů

Michal Broš (HC Dukla Jihlava): Také proti Karlovým Varům jsme řešili personální obsazení hráčů. Navíc byl soupeř rychlejší, kompaktnější, pohyblivější a zaslouženě si pro vítězství dokráčel. Nám zase vypadli nějací další hráči v útoku a v tomto rozpoložení jsme nebyli soupeř, který by při předváděném projevu Karlových Varů mohl pomýšlet na nějaký vyrovnaný výsledek.