7:2
(2:0, 4:1, 1:1)

Dorostenci nadělili Kladnu sedm branek. V play-off je čeká Třinec

04.03.2023

Poté, co dorostenci porazili Hvězdu měli zajisté motivaci porazit i dalšího soupeře a to Rytíře Kladno. Skóre otevřel Nosek, čtyři minuty na to se prosadil Chlubna. Rozhodnuto prakticky bylo již po druhé třetině, kdy Dukla vedla 6:1. V poslední části potvrdil výhru Dukly Vít Macek, který v zápase získal celkem pět bodů (2+3). Konečný výsledek byl jasně ve prospěch jihlavského dorostu - 7:2. Již v pátek tak dorostenci nastoupí do osmifinále ve kterém se utkají s Třincem.
04.03.2023 13:15, Extraliga dorostu - 36. kolo

HC Dukla Jihlava

Štěbeták - Ošmera, Löffler, Podroužek, Jungwirth, Tomica, Vildomec - Macek, Váňa, Nosek, Duka, Chvátal, Kytka, Fink, Chlubna
7

Rytíři Kladno

Šefčík - Svoboda, Krása, Šátek, Dörfl, Pražák - Beran, Petřík, Daniček, Kupčo, Blažek, Pytlík, Přibyl, Hlaváček, Sém, Šíma, Vančura, Valuš
2
Branky a nahrávky: 14. Nosek (Vildomec, Fink), 18. Chlubna (Macek, Löffler), 21. Váňa (Kytka), 26. Macek (Vildomec), 33. Jungwirth (Macek), 34. Fink (Macek, Nosek), 44. Macek (Fink) – 29. Hlaváček (Beran), 48. Kupčo (Sém). Rozhodčí: Skopal - Tichý, Kučera. Vyloučení: 6:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 55. Střely na branku: 34:29. Průběh utkání: 4:0, 4:1, 7:1, 7:2.

Ohlasy trenérů

Štěpán Moravec (Dukla Jihlava): Dnes jsme měli o poznání lepší vstup do utkání. Byli jsme velice produktivní a po celé utkání jsme se mohli spolehnout na skvěle chytajícího Štebiho v brance. Kladno i přes jistotu záchrany a s vědomím že už nemůže postoupit do play-off předvádělo aktivní a bruslivý hokej. My jsme ale dnes byli tým který dával góly a na to se v hokeji vyhrává. Dnešním utkáním pro nás skončila druhá část sezony a za necelý týden vyhlížíme soupeře pro play-off, kde bychom se chtěli prezentovat aktivním a produktivním hokejem založeným na dobrých výkonech brankářů a spolehlivé obraně. Uděláme vše proto, abychom došli co nejdále.