3:4sn
(1:3, 1:0, 1:0 - 0:1)

Dorost v odvetě porazil Hradec po nájezdech

10.08.2023

Po turnaji v Plzni čekala na dorostence odveta prvního přípravného zápasu s Hradcem Králové. Ačkoliv se domácí dostali rychle do vedení, tak to Dukle příliš nevadilo. Jihlavští dorostenci totiž dokázali za tři minuty srovnat a následně se dostat do dvoubrankového vedení. To však i díky inkasované brance ve své přesilovce ztratili. Celý zápas nakonec dospěl až do samostatných nájezdů. V těch se trefil nejprve Dominik Holas, následně také Daniel Kytka. Na straně Mountfieldu nedokázal Ždimeru prostřelit nikdo a zápas tak skončil lépe pro Jihlavu - 4:3 sn.
10.08.2023 10:30, Přípravné zápasy dorostu - 0. kolo

Mountfield HK

Růžička – Pánek, Forejtek, Wališ, Pavlík, Vencl, Janeček, Raolič – Vítek, Hendrych, Vondruška, Brzák, Šichan, Klíma, Frolík, Václavíček, Koklar, Hornych
3

HC Dukla Jihlava

Menšík (42. Ždimera) – Tomica, Podroužek, Holas, Zmrhal, Slavíček, Tramba – Nejedlý, Fink, Chvátal, Katolický, Adamec, Hospodka, Kraučuk, Kytka, Grabowski
4
Branky a nahrávky: 3. Hornych (Václavíček), 27. Brzák (Vondruška), 42. Janeček – 6. Hospodka (Chvátal), 7. Kytka (Grabowski), 16. Zmrhal (Holas), rozh. náj. Holas. Vyloučení: 4:6. Využití: 0:0. V oslabení: 1:0. Průběh utkání: 1:0, 1:3, 3:3, 3:4.

Ohlasy trenérů

Štěpán Moravec (HC Dukla Jihlava): Rychlé utkání, oba týmy hrály aktivní hokej, spousta šancí na obou stranách. Pro nás si myslím trochu nespravedlivý výsledek vzhledem k tomu, kolik jsme si vypracovali šancí. Dali jsem tři góly, ale myslím si, že jsme jich klidně mohli dát více. Mohli jsme to utkání dohrát v klidu. Trochu zdvižený prst za ty přesilovky, v kterých jsme zase inkasovali, takže tam budeme muset zapracovat. Nicméně nasazení kluků se nám líbilo a to je pro nás důležité.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie