Dukla bude přát Jiřímu Holíkovi k 75. narozeninám. Gratulantem bude i Dominik Hašek, proběhne autogramiáda

15.09.2019 / KLUB

Jedna z největších legend českého hokeje. Rekordman v počtu startů za národní tým. Trojnásobný mistr světa, dvojnásobný držitel stříbrné medaile z olympijských her a sedminásobný mistr české nejvyšší soutěže s Duklou Jihlava. Řeč je o Jiřím Holíkovi, který 9. července oslavil 75 let. A to už je pořádný důvod pro slavnostní blahopřání, které proběhne v pondělí 16. září 2019 před zahájením zápasu Dukla – Benátky (úvodní buly bude v tradičních 17:30 hodin).

Oslavenci a legendě Jiřímu Holíkovi budou gratulovat jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban, náměstek primátorky Statutárního města Jihlavy Petr Laštovička a další legenda, olympijský vítěz z Nagana a současný předseda Návrhové komise Síně slávy českého hokeje Dominik Hašek! Nenechte si proto ujít začátek zápasu a buďte gratulanty i vy, fanoušci, z hlediště Horáckého zimního stadionu.

A to rozhodně není vše! O první přestávce zápasu si fanoušci budou moct v prostorách Fan shopu nechat podepsat speciální kartičky právě od legend českého a světového hokeje, pánů Jiřího Holíka a Dominika Haška!