Nábor do mládeže Dukly startuje on-line, trenéři ale věří i v setkání na ledě

08.05.2021 / KLUB

Chcete, aby Vaše dítě mohlo hrát hokej za Duklu, ale vzhledem k aktuální situaci nemůžete potomka přivést přímo na stadion? Nevadí! Zájemci o nástup do přípravky HC Dukly Jihlava se mohou hlásit online. Od těchto dnů se můžete na „online nábor“ hlásit přes emaily a telefonáty. Jakmile to situace dovolí, přijde na řadu setkání na ledě a exkurze v CZ LOKO Aréně a případné setkání s hráči A-týmu a maskotem. Adepti hokejového umění – hlaste se!

Mimořádná opatření stále neumožňují osobní setkání všech zájemců a vstupní akci spojenou se společným seznámením na ledě arény. Trenéři vyzývají případné zájemce k úvodnímu kontaktu e-mailem nebo telefonicky. „Tímto způsobem je možné rodičům vysvětlit, jak probíhají tréninky, jak jsou časté, co děti budou potřebovat a případně je i ujistit, že skutečně není problém, když děti neumí bruslit. Doba je taková, jaká je a nic jiného, než online nábor není možný. Chceme oslovit rodiče a děti online formou a trošku nábor otočit. Ať nás rodiče neváhají kontaktovat a hned, jak bude možné jít na led, tak je v nejkratší možné době pozveme a uděláme zde nějaký hezký nábor s prohlídkou stadionu. ,“ vysvětluje náborový specialista Dukly Lukáš Sáblík a zároveň všechny zájemce zve. „V předešlých akcích jako pojď hrát hokej se nám zapsalo třeba třicet dětí za půl rok. Nyní už rok podobné projekty nemohou probíhat. Určitě kvůli pandemii bude úbytek dětí, ale nejen v hokeji, ale ve všech kolektivních sportech. Sami cítíme, že ani nevíme, kolik dětí se nám po rozvolnění a obnoven vrátí,“ mrzí Lukáše Sáblíka.

Na pravidelných náborových akcích „Pojď hrát hokej“ trenéři odpovídají i na otázky spojené s nástupem do speciální hokejové třídy na ZŠ Seifertova nebo na možnost zajištění výzbroje. Toto vše je nyní možné řešit telefonicky. „Rodiče nemusí mít strach, že děti začnou s hokejem a příští rok, až se bude stadion bourat, budou končit. Mládež pojede dál a k dispozici jí bude minimálně malý zimáček,“ ujišťuje trenér Josef Kolda.

Zájemci mohou psát dotazy a kontakty na sebe na email mladez@hcdukla.cz nebo volat na telefonní číslo Lukáše Sáblíka: 603 517 428.

„Věříme, že hokej má v Jihlavě budoucnost. Účast ve finále první ligy, bohaté zastoupení odchovanců Dukly v semifinále extraligy nebo gólmani v NHL to snad jasně dokazují,“ vyzývá k nástupu do přípravek šéftrenér HC Dukla Jihlava Viktor Ujčík.

Dukla 2021: Lukáš Sáblík o online náboru

Autor videa: Tomáš Lysý