Dukla představila na Fans Day 2021 zcela nové dresy

28.08.2021 / Tomáš Lysý

Po roční odmlce způsobené pandemií koronaviru opět proběhl tradiční předsezonní Fans day, tedy setkání hráčů a fanoušků. Akce byla pořádána na jihlavském Masarykově náměstí v rámci programu „Léto s degustem.“ Na podiu byl představen kompletně celý A-tým (hráči, funkcionáři) a pokřtěn zbrusu nový dres. Hráči se poté odebrali na autogramiádu, kde byl již k dostání zbrusu nový plakát A-týmu. Závěr akce sice narušil déšť, ale i tak se Fans Day nesl v příjemné a uvolněné atmosféře. Další podobná setkání budou následovat.

Úvod akce se nejprve nesl minutou ticha, kdy všichni účastníci zavzpomínali na nedávno zemřelou legendu Dukly a českého hokeje, obránce Jana Suchého. Následoval rozhovor s Bedřichem Ščerbanem, jenž opět potvrdil, že gólman Maksim Zhukov bude nastupovat v Dukle a nebude chytat za Kladno.

Poté byl kompletně představen A-tým Dukly Jihlava pro sezonu 2021/2022. Nejprve přišli na řadu gólmani, pak obránci, útočníci a následoval realizační tým. Zatímco se téměř všichni členové A-týmu odebrali na autogramiádu, za pódiem zůstal Josef Skořepa a Tomáš Harkabus.

Na pódiu zůstal Bedřich Ščerban, kterého doplnila primátorka Jihlavy Karolína Koubová a hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek, jenž také vyzpovídal moderátor akce a spolupracovník marketingového oddělení Dukly Petr Palovčík. A pak již přišla řada na Josefa Skořepu, kapitána Dukly Jihlava a Tomáše Harkabuse, asistenta kapitána. Oba se oblekli do dresů a na pódiu spolu s ostatními pokřtili zbrusu nový dres pro sezonu 2021/2022. Doplňme, že asistentem kapitána bude samozřejmě i Tomáš Čachotský.

Fanoušci Dukly se mohli občerstvit ve stánku s Cateringem, který si provozuje Dukla sama a veškeré příjmy jdou právě klubu. Vedle něj byl postaven stánek s Fan shopem, kde byla k dostání řada suvenýrů i nový plakát. Ten se stal častou koupí fanoušků, jen si ho nechali podepsat od hráčů nebo se se svými oblíbenými hokejisty vyfotili. Závěr autogramiády pokazil pouze déšť, jinak se celá akce vydařila. Těšíme se na další!

Moderátor celé akce Petr Palovčík (vlevo) a jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban

Gólmanská trojice HC Dukla Jihlava pro novou sezonu. Zleva Filip Maláč, Adam Wolf a Maksim Zhukov

Obránci Filip Eliáš a Antti Kauppila

Hrající legenda a zástupce kapitána Tomáš Čachotský

Paklíč z úspěšného play-off 2021 Tomáš Havránek

Útočníci Tomáš Havránek, Filip Helt a Vladislav Houška

Dobrá duše týmu – bavič a kustod Bohuslav Tománek

Na Fans day nemohl chybět ani legendární útočník a miláček fanoušků Oldřich Válek

Dresy pro novou sezonu oblékli Josef Skořepa a Tomáš Harkabus

Josef Skořepa ukázal zadní část dresu

O křest se postaral Josef Skořepa, Vítězslav Schrek, Karolina Koubová, Bedřich Ščerban, Oldřich Válek a Tomáš Harkabus

O autogramiádu byl tradičně velký zájem

Na podpis čekali i nejmenší fanoušci

Mezi fanoušky chodili úspěšní jihlavští dorostenci a roznášeli program zápasů na září a říjen a poukázky na odběr krevní plazmy do společnosti Cara Plasma

Dobrou náladu podtrhly nejen úsměvy Viktora Ujčíka a Karla Nekvasila…

…ale také Jakuba Illéše s Matějem Zadražilem a dalších hráčů.

Maksim Zhukov s jedním z věrných fanoušků

Těšíme se na další shledání s fanoušky! Foto: Nela Dittrichová