Firma Yashica bude dlouhodobě podporovat Duklu

29.08.2021 / Vladimír Šťastný

Skvělá zpráva přichází od vedení klubu HC Dukla Jihlava. Dlouhodobou, tříletou spolupráci s klubem podepsala reklamní agentura Yashica, která s Duklou spolupracuje již delší dobu. „Vítám pokračování spolupráce s firmou Yashica. Partnerství trvá již delší dobu a pro nás je důležité, že bude pokračovat i nadále,“ řekl k podpisu smlouvy jednatel klubu HC Dukla Jihlava Bedřich Ščerban.

Reklamní agentura Yashica je ryze českou firmou a byla založena v roce 1992 v Třebíči jako grafické studio. Firma se časem rozrůstala a záhy vyrostla ve full-servisovou reklamní agenturu, která si nezadá ani s těmi největšími hráči na trhu. V současné době má firma pobočky na pěti místech. V Třebíči, Jihlavě, Brně, Bratislavě a v Praze. Nabídka služeb firmy Yashica pokrývá celé spektrum „umění“ komunikace, od klasické nadlinky až k novým, nyní tolik žádaným moderním technikám jako je značkový obsah, zábava nebo sofistikovaná řešení na míru v oblasti médií, trendů, promocí nebo strhujících eventů.

Firma má, jak již bylo uvedeno výše svou pobočku i v Jihlavě a také proto vznikla spolupráce s jihlavským hokejem. „S Duklou jsme spojeni již delší dobu a rádi budeme pokračovat v této tradici. V Dukle cítíme potenciál a v dobách nejtěžších, které teprve přijdou se stěhováním Dukly do jiného působiště a po dobu výstavby nové haly, by nebylo správné jí opouštět. Věřím pevně tomu, a nejenom věřím, já vím, že se Dukla vrátí do extraligy,“ řekl jednatel firmy Yashica Aleš Fialka.

Firma, která vlastní grafické studio zabezpečuje mnoho reklamních činností. Jedná se například o velkoplošný tisk, reklamní plochy, logistiku, výrobu tiskovin, signmaking, což je výroba značení a nosičů reklamního sdělení, copacking a další činnosti. Klienty firmy Yashica jsou desítky českých i nadnárodních společností. „Vážíme si pomoci firmy Yashica, důležité pro nás je, že se jedná o dlouhodobou spolupráci, v tomto případě je smlouva podepsána na tři roky,“ doplnil výkonný ředitel klubu HC Dukla Jihlava Emil Kristek.

Webové stránky reklamní agentury Yashica

Petr Burian a Aleš Fialka (zleva), oba jednatelé společnosti Yashica a Bedřich Ščerban při podpisu smlouvy.

Výkonný ředitel Dukly Jihlava Emil Kristek, Petr Burian a Aleš Fialka, oba jednatelé reklamní agentury Yashica, jednatel klubu HC Dukla Jihlava Bedřich Ščerban a ředitel jihlavské pobočky firmy Yashica Michal Falat po podpisu nové tříleté smlouvy o spolupráci. Foto: Vladimír Šťastný