Organizační opatření k Derby Vysočiny: Dukla – Třebíč

16.02.2023 / Klub

V sobotu 18. února od 16:30 hodin v Pelhřimově proběhne čtvrté Derby Vysočiny proti Třebíči. Vzhledem k očekávané vyšší návštěvnosti fanoušků na straně domácích i hostů a atmosféře vzájemných střetnutí Dukla přichystala speciální bezpečnostní opatření, podobná jako při vzájemném střetnutí v listopadu. Děkujeme, že přijedete do Pelhřimova fandit a vytvoříte tak skvělou atmosféru na stadionu!

Vstupenky

Vstupenky pro domácí i hostující fanoušky klub doporučuje zakoupit předem. Vyhnete se tak čekání ve frontě a případným technickým potížím. Vstupenky zakoupíte na tomto odkazu. Přímo před stadionem budou fanouškům k dispozici dvě pokladny. Cena vstupného je 150 Kč za osobu, děti do 130 cm mají vstup zdarma. Vstupenky pro skalní fanoušky Třebíče, kteří přijedou na zápas společně autobusem, budou řešeny individuálně s pořadatelem zápasu.

Parkování

Pro derby organizátoři navýší počet parkovacích míst pro fanoušky přímo u stadionu. K dispozici bude tentokrát i pískové parkoviště u rybníčku, které však může být vzhledem k aktuálnímu počasí podmáčené a hůře dostupné. Fanoušci mohou využít i dosavadní parkování u čelní strany stadionu směrem od ul. Křemešnická, případně řadu okolních parkovišť, ze kterých se dostanete na stadion pěšky do 5 minut. Služební a VIP parkoviště budou speciálně označená a bude u nich pracovník ostrahy.

Vstup na stadion

Fanoušci Dukly mohou využívat vstupy na stadion jako na každý domácí zápas. Pro fanoušky Horácké Slavie je vyhrazen vstup na kratší straně stadionu za budovou Sporthotelu. Doporučujeme všem fanouškům, aby se na utkání dostavili včas, stadion i pokladny u stadionu se otevírají v 15:30, tedy hodinu před začátkem utkání. Upozorňujeme, že na utkání je zákaz vnášení pyrotechniky. Podle novely zákona č. 250/2016 sb. o odpovědnosti za přestupky hrozí vysoké pokuty. Nezákonný je i pouhý pokus vnesení pyrotechniky na stadion, její využití v okolí stadionu před i po utkání a může být potrestáno taktéž vysokou pokutou.


Vstup určený pro fanoušky hostů.

Sektor hostů

Pro fanoušky Horácké Slavie je vyhrazený sektor A, ke kterému se dostanou pouze vstupem od Sporthotelu. Sektor bude mít vlastní bufet a toalety. Pánské toalety se nacházejí v rohu stadionu nad sektorem, dámské toalety jsou o poschodí níže a přístup k nim bude přes venkovní schodiště. Sektor hostů bude ohraničený a během konání utkání z něj nebude možné volně se pohybovat po stadionu.

Sektor A bude sloužit pouze pro fanoušky Třebíče.

Návštěvní řád

Všichni návštěvníci akce jsou povinni se řídit návštěvním řádem zimního stadionu. Pokud by došlo chováním návštěvníka k hrubému porušení návštěvního řádu, které by narušovalo průběh akce nebo by ohrožovalo zdraví přítomných osob a majetek zimního stadionu, hrozí mu v takovém případě vykázání z akce bez náhrady. Kompletní návštěvní řád naleznete na tomto odkazu.