Fanoušci si už teď mohu zajistit svá místa v nové hale

22.08.2023 / Tomáš Lysý

Ti, kteří se už nemohou dočkat domácích zápasů v nové hale v Jihlavě, si už nyní mohou pojistit přednostní výběr „svého“ místa. Stačí k tomu jednoduchý krok, či dva - zakoupení permanentní vstupenky na sezóny 2023/2024 a 2024/2025. Dukla Jihlava majitele permic registruje a umožní jim následně přednostní výběr místa celosezónní vstupenky.

„Chtěli jsme nějakým způsobem odměnit ty fanoušky, kteří jsou Dukle věrní a podporují ji maximální měrou i v těchto těžkých letech. Valná hromada náš nápad podpořila a konkrétní nabídka je na světě!,“ komentuje souvislosti nové nabídky Bedřich Ščerban, jednatel HC Dukla Jihlava.

Klub bude aktuálně doplňovat souhrn osobních identifikačních informací registrovaných při nákupu permanentních vstupenek. To bude sloužit k lepší identifikaci jednotlivců a k následné možnosti jejich bezproblémovému kontaktování při nabídce na výběr místa.

„Víme, že není příliš častá shoda jména a příjmení, ale přesto k ní pravidelně dochází. Možnost, že na hokej chodí dva Janové Novákové, prostě není zanedbatelná a chceme se případným problémům vyhnout,“ dodává Ščerban.

Na tuto sezonu jsou permanentní vstupenky už v prodeji a do konce srpna za výrazněji zvýhodněnou cenu. Vstupenky na sezónu 2024/2025 mají jeden rok čas.

Nyní je to jen na vás. Stačí teď nakoupit, položit si základní kámen k přednostnímu výběru místa a pak začít přemýšlet, jestli chcete v multifunkční Horácké aréně za „branku, či za střídačku“…