Třetí čtvrtfinále podpoří firma AGADOS

12.03.2024 / Klub

Dukle zatím vychází čtvrtfinálová série velmi slušně. V prvním zápase sebrala favoritovi na jeho ledě první zápas a i v tom druhém sahala do závěrečných minut po výhře. Třetí zápas tak za stavu 1:1 bude mít klíčový vliv na pokračování celé série. Máme velkou radost, že tento důležitý souboj mimořádně podpoří partner Dukly AGADOS. Děkujeme za vaši podporu a těšíme se na osobní setkání na zimním stadionu! Zároveň děkujeme i všem dalším partnerům za dlouhodobou podporu klubu.

AGADOS

Firma AGADOS, spol. s r.o., která podporuje HC Dukla Jihlava již 4. sezónu, bývá označována jako tradiční podnik, neboť byla založena před více než 30 lety, a to 31. 12. 1991. Tomuto označení přispívá také fakt, že podnik navazuje na historii strojírenského závodu Antonína Jeřábka z období první republiky. Závod byl ale v průběhu komunistického režimu znárodněn a přejmenován na Agrostroj Pelhřimov, který později převzal nově vzniklý AGADOS. Ten přešel z výroby zemědělských strojů na výrobu přívěsných vozíků.

V současnosti se firma řadí mezi největší tuzemské výrobce přívěsů a je jedním z největších evropských výrobců přívěsů v kategoriích do 750 kg a do 3 500 kg. Vyniká nejen svým progresivním designem a konstrukčním řešením, ale také vlastním vývojovým oddělením, které umožňuje neustálý technologický pokrok a inovace.

V souladu se závazkem kvality a spolehlivosti je AGADOS hrdým držitelem certifikátů ISO 9001 a ČOS 051672 (AQAP 2110), což mu umožňuje udržovat nejvyšší normy kvality. Každý výrobek prochází důkladným procesem kontroly, zajišťující splnění nejvyšších standardů. Při výrobě klade firma velký důraz na používání kvalitních komponentů, což garantuje vysoký výkon, odolnost a dlouhou životnost výrobků. Perfektní řemeslné zpracování je pro AGADOS samozřejmostí, což se odráží ve spokojenosti zákazníků a v jejich důvěře ve značku. Díky tomu ročně prodá okolo 25 tisíc přívěsů, kdy více než polovina z nich míří za hranice České republiky.

Více informací o firmě naleznete na oficiální webových stránkách.