Příprava juniorů a dorostu v plném proudu

11.05.2006 / Wally

Již 24. dubna začala příprava juniorů Dukly Jihlava, o den později se do letního drilu ponořili i dorostenci. Samotná příprava bude trvat do 30. června, mladíci se tedy hodně zapotí. Junioři, které i letos povede Petr Vlk mají za cíl udržet se v extralize, kterou si vybojovali jako nejlepší tým ligy juniorů skupiny C. V sezóně 2006/07 již nebudou moc nastoupit hráči na vyjímku, letos by to byl ročník 86, nejstarší kluci tedy budou ročník 87.

Druhá fáze přípravy začne 24. července a na led by se jak junioři tak i dorostenci, které i nadále povede trenérská dvojice František Zeman - Jiří Tomek, měli dostat na konci července či v úvodu srpna.

Do přípravy extraligových juniorů se prozatím zapojili tito hráči:
Gólmani:
Jan Dršata, Petr Kotlík, Tomáš Nikodým, Filip Novotný, Filip Svoboda a Jan Zour.

Obránci:
Vojtěch Cakl, Jakub Dvořák, Matěj Kartůsek, Martin Kochánek, Jaroslav Kružík, Petr Novák, Vojtěch Pekárek, Michal Podhorský, Ondřej Posmyk a Lukáš Vacek.

Úočníci:
Vladimír Cejpek, Aleš Cína, Ondřej Cirhan, Roman Dolana, Tomáš Dzurik, Zbyněk, Holub, Filip Hrbatý, Zbyněk Koreš, Dan Kotlík, Michal Krča, Jaroslav Kuřítko, Jakub Láznička, Jiří Man, Patrik Pánek a Petr Vlk.

Jistě si někteří z vás povšimnuli, že na seznamu jsou i hráči ročníku 86, ti však do extraligy nebudou moci zasáhnout a hrát tak nejspíše budou v jiných klubech.