Junioři šlapou naplno

17.05.2007 / Wally

Podobně jako A-tým Dukly Jihlava odstartovali začátkem května letní přípravu také junioři. První dny byly spíše seznamovací, nyní už ale jihlavští mladíci šlapou naplno. „Budeme trénovat hlavně rychlost, obratnost, výbušnost a vytrvalost," prozradil kouč juniorky Karel Dvořák, kterému se do přípravy hlásila necelá třicítka hráčů.

Fotografie z letní přípravy juniorů si můžete prohlédnout zde.

Vesměs všichni přitom mají s jihlavským hokejem své zkušenosti. Ať už z žákovských kategorií, dorostu, či z loňského ročníku v juniorské extralize.
V přípravě se zatím mladíci Dukly rozhodně nenudí. „Týden většinou začínáme na tartanové dráze. Ve zbytku pak kluci posilují, jezdí na kole, chodí na spinning a také do bazénu," usmívá se trenér.
Tento dril absolvují hráči až do konce června, kdy na ně čekají výstupní testy. Pak si užijí tři týdny prázdnin a znovu se sejdou na sklonku července, kdy vyjedou na led.

Do přípravy juniorky se zapojili:
Gólmani: Jan Dršata, Petr Navrátil, Tomáš Nikodým.
Obránci: Milan Bella, Vojtěch Cakl, Matěj Hájek, Lubomír Chaloupka, Ondřej Posmyk, Luboš Rosendorf, Jan Šustr, Pavel Staněk, Jan Zelený, Lukáš Zelený, Lukáš Vacek.
Útočníci: David Bella, Luděk Dvořák, Tomáš Dzurik, David Falta, Jakub Holec, Matěj Kartůsek, Jakub Komůrka, Dan Kotlík, Jaroslav Kuřítko, Jakub Láznička, Jiří Man, Adam Pometlo, Zbyněk Říha.