Generálku obstará souboj s Orly

07.09.2007 / Robert Netušil

Hokejisty Dukly Jihlava čeká generálka před startem nového ročníku první hokejové ligy. V pátek 7. září se tým trenérské dvojice Aleš Tomášek, Petr Svoboda představí na ledě extraligového Znojma. Pro Duklu to bude už dvanáctý zápasový test. Úvodní buly pátečního souboje bude vhozeno v 17:30.

Zápasem s extraligovým soupeřem jihlavští hokejisté sérii přípravných utkání otevřeli a nyní ho také zakončí. V dosavadních jedenácti duelech slavila Dukla výhru pětkrát, ve zbývajících šesti odcházela z ledu poražena. "Já myslím, že ty dosavadní výsledky nejsou špatné, ale všechno se ukáže až v sezoně," říká kouč jihlavského A-týmu Aleš Tomášek.

Do branky se na jihu Moravy postaví Milan Řehoř, který by měl do nového prvoligového ročníku vstoupit jako gólmanská jednička. "Na tom rozhodnutí se nic nezměnilo, počítáme s Milanem na tenhle post" hlásí trenér.

Páteční soupeř Dukly odehrál v přípravě deset duelů a v šesti se radoval z výhry. Dohromady nastříleli znojemští hokejisté 34 gólů, naopak sami inkasovali 29 krát. Nejpovedenější zápasy odehráli Jihomoravané proti Slavii, kterou dokázali porazit ve všech třech zápasech.