Junioři Dukly už mají jistotu, trenér vyřadil čtrnáct hráčů

28.07.2008 / Eva Streichsbierová

Juniorský tým Dukly opustilo čtrnáct hráčů. Hlavní kouč prvoligového mužstva Aleš Totter nakonec nechal rozhodnutí až na dnešní odpoledne. Neúspěšní hokejisté se o svém osudu dozvěděli krátce po 14 hodině. „Bylo to pro mě strašně těžké, protože na všech klukách jsem viděl, jak hrozně chtějí zůstat. Za svým rozhodnutím si ale stojím,“ prohlásil trenér.

Původně se měli hráči dozvědět verdikt už v pátek odpoledne, jenomže trenér udělal změnu. „Nechtěli jsme jim kazit volnou neděli. V sobotu jsme je z Pelhřimova poslali s tím, že se všechno dozví v pondělí krátce před odpoledním tréninkem,“ uvedl Totter.

Na vyřazené hráče prý ale v žádném případě nezanevře a nadále je bude sledovat. „Uděláme všechno proto, abychom jim našli jiné angažmá. To, že teď skončili ještě neznamená, že pro nás přestali existovat. Přemýšlíme, že bychom jednou za čas udělali rozšířený trénink a pozvali na něj všechny kluky,“ prozradil kouč jihlavských juniorů.

Současný kádr juniorského týmu Dukly:

Brankáři: Jan Dršata, Jan Jíra, Petr Navrátil
Obránci: Štěpán Cirhan, Josef Kolda, David Musil, Ondřej Posmyk, Luboš Rosendorf, Jan Šustr, Lukáš Vacek, Jan Zelený
Útočníci: Luděk Dvořák, Dan Kotlík, Jaroslav Kuřítko, Martin Kuřítko, Ondřej Malec, Ondřej Němec, Michael Polcar, Adam Pometlo, Anatolij Protasenja, Martin Tůma, Martin Vysloužil, Adam Zeman.