Na první přípravné utkání budou otevřeny dva vchody

07.08.2008 / Eva Streichsbierová

Jihlavští hokejisté se dnes poprvé představí v přípravě na novou prvoligovou sezonu domácímu publiku. Od 18.30 hostí na Horáckém zimním stadionu regionálního rivala z Havlíčkova Brodu. Oba dnešní soupeři za sebou mají úterní výsledkově nepovedené zápasy s extraligovými soupeři. Jihlava prohrála v Liberci 0:3 a Rebelové doma podlehli pražské Slavii 3:8.

Netradiční začátek utkání zvolila Jihlava záměrně, kvůli letním teplotám. „V srpnu bývá velké teplo, což samozřejmě neprospívá ledu. Proto jsme začátky zápasů posunuli na pozdější dobu. K večeru už není intenzita slunce taková,“ vysvětlil důvody změny jednatel klubu Bedřich Ščerban.

Vstupné na přípravné duely bude 40 Kč, děti do deseti let mají vstup na stadion zdarma. Pouze ale pokud na utkání dorazí v doprovodu dospělé osoby! Vstupenky se budou prodávat na hlavní kase.

Hokejoví fanoušci se na stadion v období přípravných zápasů dostanou dvěma vchody, přičemž pro děti v doprovodu dospělého a novináře bude určen vchod B kolem vrátnice. Ostatní diváci mohou využít i vchod C z parku.