Extraligové jihlavské juniory povede Totter s Kuchyňou

20.04.2009 / Eva Streichsbierová

Hlavním trenérem jihlavských juniorů zůstane i v následující sezoně Aleš Totter. Ke změně dojde pouze na postu asistenta. „Společně se mnou bude u týmu působit Petr Kuchyňa,“ prozradil sedmatřicetiletý rodák ze Světlé nad Sázavou. Junioři Dukly si v soutěžním ročníku 2009/2010 zahrají pod vedením nově složené dvojice extraligu.

O novém asistentovi Totter příliš dlouho nepřemýšlel. „Petr je po charakterové stránce skvělý člověk, je hodně pracovitý a má celou řadu zkušeností. To byly důvody, proč jsem si ho vybral,“ prohlásil na adresu bývalého jihlavského obránce. „Na střídačce bude mít v sezoně na starosti právě koučování beků,“ dodal.

Přípravu na extraligovou sezonu zahájí jihlavští junioři v pondělí 27. dubna. Sraz je naplánován na 15 hodinu na Horáckém zimním stadionu. „První čtyři dny budou takové volnější, ale od 4. května začneme makat naplno,“ prozradil Totter.

Tým v tréninku doplní také čtyři hráči, kteří v uplynulé sezoně nastupovali za dorost – Filip Kasalý, Ondřej Pěška, Petr Šidlík a Jiří Tichý.