Dukla jede na jih Čech. V Regionálním poháru vyzve Tábor

20.08.2010 / Zdeněk Drla

Čtvrté měření sil Dukly Jihlava se soupeři v rámci Regionálního poháru je tady! V pátek 2o. srpna vyráží družina trenéra Petra Vlka na jih Čech, do husitské bašty Tábora. S Jihočechy ale ještě Dukla v přípravě nehrála. Červenožlutí mají za sebou pohárové měření sil se Znojmem (0:2), Třebičí (3:1) a Havlíčkovým Brodem (1:2). V pohárové tabulce jim patří čtvrtá pozice se třemi body. V tomto týdnu odehraje Dukla již třetí utkání. Naposledy remizovala se slovenskou extraligovou Skalicí 3:3.

V loňské sezoně se Jihlava potkala s Táborem čtyřikrát. Bilanci ze vzájemných soubojů má se soupeřem od rybníka Jordánu vyrovnanou. V devátém kole porazili červenožlutí Tábority 6:2, druhé měření sil zvládli Jihlavští až v samostatných nájezdech 3:2. Další dva duely vyzněly lépe pro Kohouty: nejdříve zvítězili na Horáckém zimním stadionu fotbalovým výsledkem 2:1, v posledním kole nadstavbové části porazili Duklu 4:2. Fanoušky Jihlavy to ale nemuselo mrzet. Tento výsledek "přiřadil" jihlavským hráčům atraktivního soupeře pro předkolo play-off - Havlíčkův Brod.

Jak se povede svěřencům trenérů Petra Vlka a Patrika Augusty, ukáže dnešních šedesát minut hrací doby. Zápas mezi HC Tábor a HC Duklou Jihlava začíná na jihu Čech v 18 hodin.