Dukla může ve Znojmě oslavit postup do semifinále

28.02.2011 / Zdeněk Drla

Prvním semifinalistou letošního play-off první ligy se po sobotní výhře 6:2 nad Hradcem Králové stali hráči Chomutova. Dnes se k nim mohou přidat zbývající tři týmy, které ve čtvrtfinálové sérii vedou 3:2 na zápasy. Postoupí dnes Jihlava, Havlíčkův Brod a vítěz dlouhodobé části Ústí nad Labem? Nebo se rozhodne a ve středečních sedmých zápasech? To uvidí diváci na třech stadionech.
Dukla může dnes večer udělat poslední krůček k postupu mezi čtyři nejlepší týmy vyřazovacích bojů. Stačí jí k tomu vyhrát duel na ledě znojemských Orlů. Zápas začíná v 17:30 hodin a vy jej můžete sledovat prostřednictvím tradičního textového onlajn přenosu, nebo vyrazit přímo do Znojma. Fan Club Dukla Jihlava pořádá na šestý zápas čtvrtfinále autobusový zájezd za stovku!

Postup do semifinále mohou oslavit hráči Dukly Jihlava na ledě znojemského soka už dnes večer. „Věříme, že jedeme do Znojma ukončit sérii," řekl po sobotním zápase útočník Michal Jeslínek, který byl dvougólovým střelcem večera a po více než 160 minutách zrušil kouzlo neprůstřelnosti znojemského gólmana Ondřeje Kacetla. „Jdeme zápas od zápasu. Věříme, že to ukončíme. A pokud ne, tak to ukončíme doma," dodal odhodlaně jedenatřicetiletý forvard.

Ve čtvrtfinále mezi Duklou a Znojmem padá málo gólů. Na jihu Moravy skončily oba zápasy nejtěsnějším fotbalovým výsledkem 1:0 pro domácí. Pátý duel v Jihlavě přinesl pouze dvě branky. „Někdy to tak v hokeji bývá, že to tam nepadá. Jsme rádi, že jsme tu sérii neprůstřelnosti ukončili,“ oddechl v sobotu večer Michal Jeslínek.

Šestý zápas čtvrtfinále play-off začíná ve znojemské Hostan aréně dnes v 17:30 hodin.

6. zápasy čtvrtfinále, pondělí 28. února:

Pondělí Orli Znojmo - HC Dukla Jihlava (17:30, stav série 2:3)
HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Olomouc (17:30, stav série 3:2)
HC Vrchlabí - HC Slovan Ústečtí Lvi (18:00, stav série 2:3)