Dresy z rozlučkového utkání Oldřicha Bakuse můžete vydražit

30.03.2011 / Zdeněk Drla

Chcete dres Odlřicha Bakuse, ve kterém odehrál v sobotu 26. března rozlučkové utkání na Horáckém zimním stadionu? Nebo toužíte po dresu Oldřicha Válka, Milana Chalupy nebo Jaroslava Benáka z jeho týmu Bakus Stars? Líbily se vám repliky dresů z mistrovské sezony 1990/1991, kdy Dukla Jihlava získala poslední dvanáctý titul? Všechny tyto dresy můžete mít, pokud uspějete v aukci.

Dresy hráčů, kteří se představili v rozlučkovém utkání dlouholetého kapitána Dukly Jihlava Oldřicha Bakuse s aktivní hokejovou kariérou, jsou nyní k mání v internetové aukci. „Každý hraný dres je opatřen originálním podpisem hráče, který v něm nastoupil. Nový majitel dresu dostane certifikát pravosti," prozradil šéf marketingu Dukly Jihlava Dušan Pařil s tím, že aukce končí ve čtvrtek 28. dubna v 16 hodin.

Na této internetové adrese se můžete zapojit
do dražby dresů z exhibičního utkání
Bakus Stars versus Mistři 1991,
které se hrálo v sobotu 26. března na Horáckém zimním stadionu:

Dražba dresů Bakus Stars a Mistrů 1991

A čí dres můžete mít? Z týmu Bakus Stars ten ve kterém hrál před zaplněnými ochozy Horáckého zimního stadionu kapitán Oldřich Bakus a jeho spoluhráči Stanislav Neruda, Pavel Bakus, Roman Mejzlík, Petr Kuchyňa, Jaroslav Benák, Milan Chalupa, OLdřich Válek, Petr Mokrejš, Petr Altrichter, Tomáš Čachotský, Rostislav Malena a Daniel Hodek. Tým Mistrů 1991 reprezentovali: Oldřich Svoboda, Richard Adam, Bedřich Ščerban, Roman Kaňkovský, Patrik Augusta, Jiří Cihlář, Radek Haut, Radek Haman, Aleš Polcar, Jiří Poukar, Petr Vlk, Tomáš Kucharčík, Tomáš Chlubna a jako host Petr Buzek.