Maskot Fanda představí svého nového kamaráda

24.02.2013 / Zdeněk Drla

Maskot Fanda baví diváky po celou sezonu. Na čtvrtfinále si pro fanoušky Dukly Jihlava připravil malé překvapení. V pondělí a v úterý přivede na Horácký zimní stadion svého nového kamaráda - medvídka mývala - maskota jihlavského Vodního ráje. „Zatím mu říkám Čenda, slíbil, že přinese volňásky do Vodního ráje, tak je spolu věnujeme do divácké soutěže," říká rys Fanda, který se už na nového kamaráda těší.

Vyfoť se s maskoty a vyhraj!

Během celého zápasu budou mít fanoušci možnost se fotit s oběma maskoty. Pokud pořídíte společný snímek s rysem a medvídkem mývalem a zašlete jej do středečního poledne na adresu drla@hcdukla.cz, můžete získat některou z pěkných cen. Ve hře jsou volné vstupenky do Vodního ráje v Jihlavě a dárky od Dukly Jihlava - tričko a čepice.

KAMARÁDI. Maskot Fanda přivede v pondělí a v úterý na hokej svého nového kamaráda, medvídka mývala, maskota Vodního ráje. Fanoušci budou moci se s oběma maskoty vyfotit a vyhrát v divácké soutěži volné vstupenky právě do Vodního ráje. Foto: Zdeněk Drla

Soutěžit se bude i na ledě!

O druhé přestávce obou čtvrtfinálových duelů se bude na ledě střílet. V přestávkové divácké soutěži ve střelbě na branku mohou fanoušci vyhrát lístky do vodního ráje nebo některou z cen od Dukly Jihlava. „Vezměte své kamarády na hokej! Pobavíte se a můžete ještě vyhrát," vyzývá fanoušky maskot Fanda.