Na programu je další derby. Dukla jede do Třebíče!

04.10.2013 / Zdeněk Drla

Dvě derby Vysočiny v jednom týdnu. Program první hokejové ligy nabízí v krátkém sledu další regionální bitvu. K ní míří hokejisté Dukly Jihlava na led Horácké Slavie Třebíč. Tým z druhého největšího města Vysočiny se může jako jediný prvoligista pyšnit tím, že v letošním soutěžním ročníku dokázal obrat o body překvapení sezony - Medvědy z Berouna.
Souboj mezi Horáckou Slavií Třebíč a Duklou Jihlava začíná v MANN+HUMMEL ARÉNĚ v sobotu 5. října 2013 v 17:30 hodin. Pokud se nevypravíte přímo do Třebíče a nebudete součástí skvělé atmosféry, můžete zápas sledovat prostřednictvím tradičního textového onlajnu, který pro vás připravují kolegové z třebíčské redakce eSports.cz.

Derby nikdy nemá dopředu favorita - praví stará pravda. Před sobotním derby Vysočiny mezi Horáckou Slavií Třebíč a Duklou Jihlava to platí dvojnásob. Oba týmy dělí v tabulce jediný bod, mají dokonce navlas stejné skóre. Dukla je čtvrtá s patnácti body, Horácká Slavia má v závěsu bodů čtrnáct.

V posledním kole uhráli oba sobotní soupeři zrcadlově opačné výsledky. Dukla Jihlava podlehla na domácím ledě v regionálním derby Havlíčkovu Brodu 1:3, poměrem 3:1 porazila Horácká Slavia Medvědy z Berouna a stala se tak vůbec prvním týmem, kterému se v dosavadním průběhu první ligy podařilo Středočechy obrat o body.

Žádný z doposud uhraných výsledků v sezoně 2013/2014 ale v této chvíli nic neznamená. Každý zápas začíná od stavu nula nula. Na třebíčském zimáku, který si před sezonou pořídil novou multimediální kostku, se očekává skvělá atmosféra z obou fanouškovských kotlů.

Pokud chcete do Třebíče vyrazit, můžete po vlastní ose, vlakem nebo autobusem s Fan Clubem. Odjezd autobusu je v 16 hodin od nové tělocvičny Horáckého zimního stadionu. Přihlášky na telefonu 605 284 065.

DERBY. Každé utkání mezi Duklou Jihlava a Horáckou SLavií Třebíč má ten správný náboj. Diváci v ochozech si vždy přidjou na své. Foto: Zbyněk Zápotočný