Kanadský žertík na Davida Březinu, vtipkující Filip Seman a parádní děkovačka

15.11.2015 / Tomáš Lysý

V rámci dvaadvacátého kola zavítal do tabulkově druhé Jihlavy nepříjemný soupeř z Kadaně, která byla na pátém místě. Ač utkání mezi těmito dvěma týmy obvykle příliš mnoho branek nenabízejí, tentokrát viděli diváci celkem dvanáct gólů, což je letošní rekord na Horáckém zimním stadionu. „Diváky můžu jenom pochválit, vytvořili parádní atmosféru, byli jsme rádi…,“ nedokončil ohlasy David Březina, jenž se stal terčem kanadského žertíku spoluhráčů. Vítězný zápas Dukly, druhé místo v tabulce, 32 bodů z posledních 13 utkání, legrace musí být.

David Březina – dva přesné zásahy a rozhodující gól

Před dvěma týdny si jihlavský šikula s výbornou střelbou z kruhů připsal čtyři góly za druholigový Žďár nad Sázavou. Nyní přidal dva zásahy za červenožluté, celkem se tak v dvanácti letošních zápasech za Duklu prosadil již pětkrát. „Poprvé jsem to dostal parádně nahrané od Malčínyho (Ondřej Malec – pozn. aut.), to už bylo pro mě jen zametení do prázdné brány. A podruhé od Semiše (Filip Seman – pozn. aut) když jsem si to posunul k nim a já jsem to tečoval mezi nohy gólmana,“ hodnotí své dva zásahy. Dotaz na podporu více jak šestnácti set jihlavských fanoušků už nestihl zodpovědět celý, jelikož byl terčem kanadského žertíku spoluhráčů, kteří ho nečekaně atakovali hadrem s pěnou po holení přímo do obličeje.

Filip Seman – lídr kanadského bodování Dukly

Vždy speciální náboj mají zápasy proti Kadani pro Filipa Semana, který přesně den po zápasu oslaví třicáté narozeniny. “Semiš“ totiž za Severočeský klub odehrál přes sedmdesát zápasů. Autor dvou přesných tref a jedné asistence v pozápasových ohlasech neskrýval dobrou náladu. „Já jsem nepříjemný všude, to je jasné,“ odvětil na dotaz, že Kadaň je nepříjemný soupeř a jihlavská čtyřiadvacítka za ně také něco odehrála. „Já ještě nemám zaplacený ten minulý hattrick,“ reagoval naopak na dotaz nevyužitých dalších šancí. Hattrick se jihlavské čtyřiadvacítce povedl již v utkání proti Litoměřícím. Nyní je tak Filip Seman nejproduktivnější hráč červenožlutých, během 22 zápasů získal 20 bodů (10+10).

Děkovačka fanoušků a hráčů po výhře nad Kadaní

Pozápasové ohlasy trenérů – František Zeman a Jaroslav Beck

Autor videí: Tomáš Lysý

Sestřih zápasu

Autor: HZStv1.