Dukla představila nové dresy online. Křest bude živě s fanoušky za necelý týden!

02.09.2022 / KLUB

Poprvé v historii Dukly Jihlava bude hrát A-tým, juniorka i dorost nejen ve stejných barvách, ale i ve stejném designu dresů. Představeny byly netradičně ve virtuální prostoru a zároveň v prvním zápase juniorů v nové sezoně. Minutové video na YouTube kanálu Dukly bylo poprvé k vidění ve stejnou chvíli, kdy začal první extraligový zápas jihlavské juniorky.

Minimální rozdíly mezi Áčkem a dvěma akademickými výběry jsou dané tím, že logo, jméno i číslo jsou na dresu A-týmu vyšívané. Dále dres obsahuje v černém pruhu na rukávech vizualizaci měst, ve kterých odehraje Dukla svá domácí utkání a rozdíly jsou i v logách partnerů. Jinak je design z dílny nadaného jihlavského grafika a velkého fanouška Dukly Davida Suchého pro všechny tři nejstarší týmy reprezentující jihlavský hokej totožný.

A tým své dresy veřejnosti ukáže poprvé na Fans Day Dukly Jihlava 7.9., který v 17 hodin začne v zahradě pivovarské restaurace Pivovaru Jihlava. Zde proběhne také autogramiáda a dražba dvou kusů dresů, které “účinkovaly” v představovacím videoklipu.

„Pro fanoušky se může jednat o velice cenné kousky. Nejen díky tomu, že se jedná o dresy z videoklipu, ale také proto, že neobsahují žádná loga partnerů, která budou na skutečných hracích dresech,” láká k dražbě a návštěvě Fans Day šéf marketingu Dukly Pavel Falta.

Dukla 2022: Online představení nových dresů

Autor videa: SB Films