Speciálním partnerem sobotního třetího semifinále je společnost AG NOVACHEM

21.03.2024 / Tomáš Lysý

Další dobrá zpráva na partnerském poli. Spanilá jízda jihlavských hokejistů vyřazovací částí zaujala stávajícího partnera Dukly, firmu AG NOVACHEM, která se stane speciálním partnerem třetího semifinále proti Vsetínu. Zástupci společnosti bezprostředně po konci zápasu vyberou z každé strany nejlepšího hráče utkání a předají jim upomínkové předměty. HC Dukla Jihlava děkuje za tuto spolupráci nad rámec současného partnerství a velmi si jí váží.
Organizace Dukly zároveň děkuje všem stávajícím partnerům za podporu během druhé sezony mimo Jihlavu.

Jednatel společnosti Ing. Zdeněk Krejcar, který spolu s kolegou Františkem Krupičkou uzavíral partnerství za AG NOVACHEM s Duklou v létě 2017, sdělil, že k hokeji a Dukle tíhl od dětství. „Strávil jsem ho na Vysočině a mezi mými rodinnými příslušníky a přáteli byla spousta fanoušků Dukly. Zažil jsem první zlatou éru jihlavského hokeje a pánové jako bratři Holíkové, Klapáč, Suchý, Hrbatý, Augusta a Chalupa mne naučili milovat hokej. Když jsem se během baráže 2017 vrátil na tehdejší Horácký zimní stadion, mé dávné vzpomínky opět ožily,“ vyznal se a tehdy připojil i malé přání, které zcela jistě platí doposud a s rostoucí Horáckou arénou snad dostane výraznější obrysy. „Podobně jako se AG NOVACHEM s.r.o. snaží být nedílnou součástí plánů ochrany rostlin našich zemědělských producentů, přeji Dukle, aby se opět stala nedílným dlouhodobým účastníkem naší nejvyšší hokejové soutěže a Jihlava místem, kde se vytváří současnost českého hokeje. Její historie, tradice, úspěchy a neutuchající podpora široké veřejnosti (a to nejenom na Vysočině) k tomu zavazuje. Hodně štěstí a odvahy!“

AG NOVACHEM

Česká obchodní společnost AG NOVACHEM s.r.o. byla založena v roce 2012 a na trhu České republiky je od roku 2013. Je zaměřena na specifickou oblast zemědělské výroby, na ochranu rostlin proti škodlivým činitelům, zejména pak v pěstování obilovin, zeleniny, řepky ozimé, chmele, kukuřice a brambor.

Ve společnosti působí zkušení agronomové, pokusníci, obchodníci a specialisté na zemědělskou legislativu, kteří mimochodem ve většině stáli v roce 2002 u zrodu společnosti Sumi Agro Czech s.r.o., působící v České republice doposud. Tento mix zkušeností, znalostí a entuziasmu od počátku existence firmy vytváří dobrý předpoklad každodenně naplňovat cíl, se kterým byla společnost založena. Totiž být spolehlivým partnerem českých zemědělských producentů, znát detailně jejich potřeby, názory, býti nápomocni v hledání cesty, jak ekonomicky zvýšit kvalitu a kvantitu jejich produkce vždy a za každých okolností spolehlivou a profesionální nabídkou našich produktů.

AG NOVACHEM s.r.o. vznikl ve spolupráci s dánským výrobcem Cheminova, který byl v prvních letech naším dominantním dodavatelem a partnerem. Po pěti letech existence však dnes AG NOVACHEM s.r.o. spolupracuje s mnohými dalšími evropskými a mimoevropskými renomovanými výrobci, jako např. Oxon, Barclay, UPL, Nufarm, FMC, Belchim, Belcrop aj., pro které je jednoznačnou prioritou a současně samozřejmostí splňovat stále vzrůstající požadavky zemědělské praxe na standardní úroveň výrobků a logistiky.

Webové stránky společnosti