Příprava 4. a 5. třídy

22.09.2008 / Wally

V neděli 21. září odehráli v Havlíčkově Brodě své přípravné zápasy jihlavští páťáci a čtvrťáci. V souboji starších kategorií byli štastnější Rebelové, kteří zvítězili 3:2. Obě branky mladíků Dukly vstřelil Josef Berka. Čtvrtá třída se se svým protivníkem rozešla smírně, když na konci utkání svítilo na ukazateli skóre stav 5:5.

5. třída

Neděle 21. 9.: Havlíčkův Brod - Jihlava 3:2
Branky Jihlavy: Berka 2.
Nejlepší hráč Jihlavy: Josef Berka.

„Vyrovnané utkání až do konce, kde jsme měli na počátku mírnou převahu, ale nedokázali jsme vstřelit branku. Za stavu 1:0, kdy jsme mohli několikrát výsledek potvrdit, jsme naopak po dvou zbytečných chybách inkasovali a museli, jak už je u nás tradicí, dotahovat soupeřovo vedení. V zápase jsme byli často vylučovaní, ale v oslabení jsme byli pro soupeře daleko nebezpečnější, než při hře v plném počtu," řekl po utkání trenér Pykal.

4. třída

Neděle 21. 9.: Havlíčkův Brod - Jihlava 5:5
Branky Jihlavy: Kouba, Prokš, Jančí, Habermann, Havelka.
Nejlepší hráč Jihlavy: Tomáš Jančí.

„V tomto utkání nám chyběl pohyb, nasazení a u některých hráčů místy i zájem o hru. V úvodu utkání jsme byli lepší, ale pak i díky dvěma rychlým brankám nás soupeř začal přehrávat. Hráči zjistili, že se hraje zápas opět až za stavu 2:5 a tak jsme do konce utkání stihli alespoň vyrovnat na konečných 5:5," řekl po utkání trenér Pykal.