Martin Krupka se vrací do Jihlavy, Řehoř zůstává, Hanzal a Fiedler odcházejí

01.01.2010 / Jakub Mezlík

Jihlavský kádr vstoupí do roku 2010 s několika změnami. Tou nejvýraznější je návrat Martina Krupky z hostování v Benátkách nad Jizerou. „Jeho ofenzivní schopnosti by nám měli pomoci zlepšit produktivitu,“ slibuje si od příchodu staršího z dvojice bratrů Bedřich Ščerban. Krupkové se tak opět sejdou v jednom týmu. Potěšující zprávou pro fanoušky je rovněž setrvání Milana Řehoře. Duklu naopak opouštějí Jiří Hanzal, který byl do konce sezony uvolněn do Tábora, a Jonáš Fiedler. Ten ukončil hostování a práva opět získala Mladá Boleslav.

Pětadvacetiletý útočník Martin Krupka se vrací do Jihlavy po sezoně strávené ve Vrchlabí a půlročním angažmá v Benátkách nad Jizerou, kde byl nejproduktivnějším hráčem týmu. Sejde se tak opět v jednom dresu se svým bratrem. „Doufám, že naváže na výkony, které podával, když šel do Mladé Boleslavi zkusit si vybojovat místo v sestavě pro extraligu. Nastoupí už v zápase proti Chomutovu,“ informoval Ščerban.

Hostování v Dukle skončilo Jonáši Fiedlerovi, Jiří Hanzal po návratu z Vrchlabí míří pro změnu do Tábora. „Bohužel Jirka nepodával výkony, které jsme od něj vyžadovali a očekávali a v současné době neměl místo v základní sestavě. Proto došlo k této dohodě,“ vysvětloval jihlavský jednatel.

Rovněž utnul spekulace ohledně odchodu Milana Řehoře. „K dnešnímu dni nedošlo k uzavření smlouvy a podpisu transfer karty. Řehoř má platný kontrakt s Duklou Jihlava a my nevyvíjíme žádnou aktivitu z naší strany a uvolnění naší brankářské jedničky. Pevně věřím, že Milan ukáže své kvality a dovede Duklu co nejdále v této sezoně. To je vždy pro gólmana nejlepší vizitka.“