Soutěžte s pivovarem Ježek

18.01.2010 / Pavel Zeman

Tipněte si jméno jihlavského střelce úvodní branky duelu proti HC Vrchlabí a vyhrajte kufřík s lahvovými pivy Ježek. Ze správných tipů bude vylosován výherce, jenž si o první přestávce následujícího domácího utkání převezme cenu na trestné lavici.

Svoje tipy posílejte na e-mail: soutez@hcdukla.cz. Do předmětu napište slovo "střelec". Pouze takto odeslané e-maily pak budou zařazeny do soutěže! Čas máte do 17.30 (středa 20. ledna). (nezapomeňte přidat telefonní číslo, na kterém vás zastihneme v případě, že budete vylosován(a)!)

Střelcem prvního gólu do sítě Kadaně se stal Petr Haluza. Z úspěšných tipujících byl vylosován Pavel Štěpán, který si tak cenu může vyzvednout na trestné lavici během příštího domácího utkání.

Soutěžte také opět o nejlepší místo v baráku a vyhrajte pro zítřejší duel 2 místa hned za mantinelem + občerstvení.

Nová otázka zní: Který jihlavský hráč si připsal poslední vítězný gól na domácím ledě?

Správné odpovědi posílejte na e-mail: soutez@hcdukla.cz. Do předmětu napište slovo "gauč". Pouze takto odeslané e-maily pak budou zařazeny do soutěže! Čas máte do 15.00 (středa 20.1.2010). (nezapomeňte přidat telefonní číslo, na kterém vás zastihneme v případě, že budete vylosován(a)!)