S Duklou do kina 4

26.04.2010 / Pavel Zeman

Jihlavští hokejisté se začínají připravovat na další sezónu. Fanoušci Dukly tak mají hokejové volno. To mohou využít k návštěvě jihlavského City Parku, kde mají možnost navštívit film, na který mají zrovna zálusk. Například hit posledních týdnů – Ženy v pokušení. Stačí zvítězit v soutěži s Duklou a vyhrát dvě VIP vstupenky do Cinestaru.

„Soutěžící mají možnost vyhrát dvě VIP vstupenky. Mohou si tedy zvolit, na jaký film půjdou, v jaký den i čas,“ přibližuje soutěž Dušan Pařil z marketingu Dukly. Stačí znát správnou odpověď na otázku, poslat sms a být vylosován. (Tyto vstupenky neplatí na filmy v projekci 3D – pozn. red.)

„Výherce bude vyrozuměn telefonicky. 2 VIP vstupenky si následně na pokladně jihlavského Cinestaru vymění za libovolná volná místa nebo si může provést rezervaci přes internet a teprve poté si VIP vstupenku vymění za vstupenku na konkrétní zvolené místo," dodává a objasňuje pravidla Pařil.

Výhercem minulého kola se stal soutěživý Patrik Indra.

Dosavadní správné odpovědi:

1: a (paní Kučerová)

2: b (Rocky)

3: c (Arazimová)

Na další otázku je možno odpovídat do půlnoci 2.5.2010. Poté bude vítěz kontaktován a budou s ním dohodnuty podrobnosti.

Otázka pro období 26.dubna – 2.května zní:
Jak se jmenuje nadějná jihlavská hokejistka, která již figuruje v ligovém výběru dívek do 15 let?

a) Sobotková
b) Oščádalová
c) Adamová

Soutěžní sms posílejte ve tvaru: DUKLA(mezera)ZENY(mezera)odpověď A, B, nebo C na číslo 9000910
Tedy např.: DUKLA ZENY C

Cena ochozí PR SMS je Kč 10 s DPH, technicky zabezpečuje MobilBonus, infolinka 777717535 (po-pá 8-16h), help@mobilbonus.cz, www.mobilbonus.cz, www.premiumserivces.cz