Jihlavští žáci získali proti Přerovu šest bodů

14.12.2010 / Jaroslav Wollmann

V sobotu se na Horáckém zimním stadionu představili svěřenci Františka Zemana. Sedmáci po kanonádě v poslední třetině zvítězili 8:4. Osmáci poté udávali tempo již od úvodních minut a zvítězili vysoko 7:2. Čtyři branky v utkaní vstřelil Jiří Bambula. Svěřenci Martina Pykala cestovali do Přerova. Páťáci si domů vezli vítězství 7:4, když se jim gólově dařilo ve třetí třetině. Šesťáci zaznamenali jedinou porážku jihlavských žáků, svému soupeři podlehli 3:5.

Výsledky 11. 12. 2010

8. třída

17. kolo: Jihlava - Přerov 7:2 (4:1, 1:0, 2:1)
Branky Jihlavy: Bambula 4, Anděl 2, Najman. Nejlepší hráč Jihlavy: Jiří Bambula.
Sestava Jihlavy:
Adam (30. Nahodil) - Sobotková, Wasserbauer, Sobotka, Pospíchal - Křížek, Bambula, Bína, Dvořák, Anděl, Najman, Peschout, Tůma.

„Soupeře jsme předčili od samého začátku ve všech herních činnostech. Konečný výsledek 7:2 si kluci zaslouží," řekl po utkání trenér Zeman.

7. třída

17. kolo: Jihlava - Přerov 8:4 (2:2, 0:2, 6:0)
Branky Jihlavy: Kousal 2, Kaňkovský K. 2, Indra 2, Kaňkovský J., Oščádal. Nejlepší hráč Jihlavy: Karel Kaňkovský.
Sestava Jihlavy:
Škarek (Brychta) - Mejzlík, Havelka G., Šlapáček, Vejnar, Dörrer - Čermák, Kousal, Kaňkovský J., Oščádal, Indra, Kaňkovský K., Cihlář, Berka.

„V utkání jsme byli hokejovější než náš soupeř, i když ze začátku jsme my hráli a soupeř dával góly. Nesmírně si ceníme s asistentem Lubošem Andělem toho, že hráči to „nezabalili“ ani za stavu 0:2 a 2:4 v náš neprospěch a hráli stále tu stejnou hru, kterou jsme po nich chtěli od samého počátku. I když jsme dnes šance využili a poslední třetinu vyhráli 6:0, opět jsme hořeli na koncovce. Jsem rád, že kluci toto utkání nakonec zvládli," řekl po utkání trenér Zeman.

6. třída

17. kolo: Přerov - Jihlava 5:3 (3:2, 0:1, 2:0)
Branky Jihlavy: Slabý 2, Hráček. Nejlepší hráč Jihlavy: Jiří Slabý.
Sestava Jihlavy:
Šťastný - Habermann, Havelka, Mareš, Lupač - Slabý, Hrbatý, Němec, Kolátor, Šulák, Hráček, Novák, Škoda, Němec.

„Zatímco minulé utkání v Prostějově si kluci prohru zasloužili, dnes tomu bylo naopak. Stejně jako mladší jsme byli po většinu utkání lepším týmem. Vedli jsme už 2:0, ale pak přišel 5-ti minutový výpadek, kdy jsme v rychlém sledu dostali po hloupých chybách 3 branky. Tady se bohužel rozhodlo o výsledku zápasu. Od druhé třetiny jsme opět byli aktivnější, soupeře jsme v pohodě přehrávali, ale bohužel naše koncovka je špatná. Na gól se strašně nadřeme. Kdyby kluci proměnili polovinu toho, co si vypracovali, byl by zápas rozhodnutý v náš prospěch už v polovině utkání. Za výkon a předvedenou hru ale zaslouží pochvalu. Nevyhrál ani zdaleka lepší tým, ale ten šťastnější," řekl po utkání trenér Pykal.

5. třída

17. kolo: Přerov - Jihlava 4:7 (0:0, 2:2, 2:5)
Branky Jihlavy: Najman 2, Musil 2, Chvátal, Zápotočný, Komín. Nejlepší hráč Jihlavy: Vít Zápotočný.
Sestava Jihlavy:
Krejčí - Zadina, Martinů, Rašín, Stybor - Štěrba, Komín, Najman, Tušer, Musil, Adamová, Chvátal, Svoboda, Zápotočný.

„V utkání jsme svého soupeře převyšovali ve všech herních činnostech, i když jsme prohrávali 0:2 a to především díky pozoruhodnému výkonu pana rozhodčího, který ať už to bylo úmyslně nebo jen neměl "svůj den", dokázali jsme zápas bez větších problémů otočit a zaslouženě zvítězit. Kluci si dnes zaslouží velkou pochvalu," řekl po utkání trenér Pykal.