Jihlavští žáci hostili Třebíč a cestovali do Přerova

12.10.2011 / Jaroslav Wollmann

O uplynulém víkendu hostili v neděli svěřenci Martina Pykala na Horáckém zimním stadionu Třebíč. Mladší žáci ve třetí části zachraňovali remizu 4:4. Starší žáci svému soupeři podlehli těsně 2:3. Svěřenci Františka Zemana cestovali v sobotu do Přerova. 6. třída úplně propadla v první třetině, kterou nezvládla v poměru 0:6, nakonec šesťáci prohráli 4:8. 8. třída svůj duel rozhodla ve druhé části, kdy vsítila 5 branek a nakonec zvítězila 11:6. Tři góly vstřelil David Čermák.

Výsledky 8 - 9. 10. 2011

8. třída

6. kolo: Přerov - Jihlava 6:11 (4:3, 1:5, 1:3)
Branky Jihlavy: Čermák 3, Kousal 2, Najman 2, Adam 2, Váňa, Oščádal. Nejlepší hráči Jihlavy: Filip Brychta, Ondřej Najman.
Sestava Jihlavy:
Brychta (Škarek) - Pražák, Habermann, Havelka, Šlapáček, Mareš, Šulák - Čermák, Najman, Adam, Kousal, Chylík, Oščádal, Berka, Váňa, Slabý.

„K dnešnímu utkání jsme zajížděli do Přerova. V první třetině naši hráči neodvedli to, co jsme po nich chtěli. Soupeř kladl odpor zejména díky individualitě - hráči číslo 22 P. Tomaníkovi. O přestávce jsme po dohodě s asistentem museli složení formací přeházet, aby to bylo, jak se říká, podle našeho gusta. Tato změna byla ku prospěchu věci a přinesla svoje ovoce. Od 21. minuty jsme předváděli velice kvalitní výkon. Ve druhé a ve třetí třetině jsme si vypracovali řadu pohledných příležitostí, které naši hráči dotáhli až do gólového konce, a myslím si, že si za vítězství 11:6 po právu z Přerova odvážíme dva body," řekl po utkání trenér Zeman.

6. třída

6. kolo: Přerov - Jihlava 8:4 (6:0, 1:1, 1:3)
Branky Jihlavy: Zadina, Brož, Musil, Najman. Nejlepší hráč Jihlavy: Dan Zadina.
Sestava Jihlavy:
Lepeška (31. Krejčí) - Trávník, Zadina, Rašín, Martinů, Koláček, Tušer - Daňhel, Najman, Musil, Kardoš, Štěrba, Brož, Svoboda, Vaněk, Adamová.

„Zápas s Přerovem bych rozdělil na dvě části, kdy v první třetině utkání jsme totálně propadli ve všech činnostech a po první třetině bylo rozhodnuto a prohrávali jsme 0:6. Myslím si, že to byla nejhorší třetina za mého působení u této třídy. Po první třetině jsme změnili rozložení formací a hráčům důrazně zopakovali jejích herní činnost při zápase. Do druhé třetiny nastoupila úplně jiná Dukla s chutí porvat se o zvrat utkání. Za druhou a třetí třetinu je potřeba kluky pochválit, kdy hráli velice dobře a je jen škoda, že jsme nechali soupeře v první třetině odskočit na rozdíl 6 golů. Což si myslím že bylo rozhodující pro výsledek zápasu, který jsme prohráli 4:8," řekl po utkání trenér Zeman.

Starší žáci

5. kolo: Jihlava - Třebíč 2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Branky Jihlavy: Slabý, Adam.
Sestava Jihlavy:
Škarek - Habermann, Hráček, Šulák, Jančí, Zápotočný, Stybor - Slabý, Adam, Mareš, Prokš, Chvátal, Lupač, Němec, Novák, Kolátor, Matějka.

Mladší žáci

5. kolo: Jihlava - Třebíč 4:4 (1:0, 1:4, 2:0)
Branky Jihlavy: Brož 2, Svoboda 2.
Sestava Jihlavy:
Lepeška - Rašín, Buzek, Koláček, Žižka - Mráz, Svoboda, Mareček, Brož, Vaněk, Pittner, Tomek, Čermák, Chlubna.