SOUTĚŽ: Kdo půjde do multikina Cinestar?

20.10.2011 / Zdeněk Drla

V naší tipovací soutěži ke středečnímu zápasu s Berounem jste měli trefit, kdo z jihlavských hráčů bude jako první skórovat. Během odpoledne se nám sešlo více než sto dvacet tipů. Nejvíce jste věřili Danielu Hodkovi (31x), v závěsu za ním pak Petru Dominovi (22x) a Adamu Zemanovi (16x). Mezi tipy, kdože dá Medvědům první gól, se objevila valná většina A-týmu.
První gól Dukly Jihlava zaznamenal ve 12. minutě útočník Adam Mikšovský.

Blonďatého útočníka ale jako střelce prvního gólu netipoval nikdo, proto dvě vstupensky do multikina Cinestar na film podle vlastního výběru (mimo 3D) získává sám hráč. "Přítelkyni tady momentálně nemám, aby šla se mnou ona, takže asi vezmu s sebou někoho z kabiny, třeba Tomáše Kolafu," usmívá se střelec prvního gólu v utkání 14. kola první hokejové ligy, pro nějž to byl vůbec první přesný zásah v sezoně.

Abychom ale nebyli vůči dalším tipujícím lakomí, byli vylosováni tři soutěžící, kteří věřili, že první gól zápasu dá Petr Domin. Urostlý útočník skóroval až deset minut po Adamu Mikšovském jako druhý v pořadí. Štěstí se usmálo na Petra Vyplašila, Jiřího Koloucha a Lukáše Lengharda. Všichni tři mají na marketingovém oddělení klubu připraveny dvě VIP vstupenky do Cinestaru.