TOUR DE DUKLA: Dukláci v létě vyrazili do Indie, Ameriky i kolem rybníků

01.11.2011 / Zdeněk Drla

Letní fotosoutěž Tour de Dukla zná vítěze. Ceny pro nejzajímavější snímky z cest fanoušků Dukly Jihlava poputují k pěti níže uvedeným soutěžícím. Během léta se na naší mailové adrese sešlo několik desítek fotografií. A bylo rozhodně z čeho vybírat. Vítěz může být ale jen jeden. A tím se stal Patrik Priesol, který v duklácké mikině procestoval v létě kus Indie.

Vítězem letní fotosoutěže Tour de Dukla byl vyhlášen Patrik Priesol, který nám zaslal fotografie ze svého pobytu v Indii, kam si neopomněl vzít ani svoji oblíbenou dukláckou mikinu. Jako vítěz si může vybrat odměnu: buď permanentku na příští sezonu 2012/2013, nebo duklácký cyklodres.

Soutěžící umístění na dalších příčkách vyhrávají od klubu jako odměnu jeden pár dukláckých ponožek a cyklo láhev.

Za propagaci oddílu si cenu zaslouží i Dominik Civka (obránce extraligového staršího dorostu Dukly Jihlava), jenž se pod hlavičkou HC Dukla Jihlava účastnil Brněnského poháru horských kol.

Tito výherci nechť kontaktují klub prostřednictvím e-mailu marketing@hcdukla.cz kvůli způsobu a termínu předání cen.

1. místo - Patrik Priesol

Patrik Priesol v indickém městě Pahar ganj Delhi vyzkoušel místní typický povoz...

...v Leh - Ladakh Himalaya už jel na klasickém kole.

2. místo - Roman Mucha

Roman Mucha je vyfotografován v městečku Lage George u stejnojmenného jezera asi 200 mil severně od New Yorku v USA. "Nedaleko od místa, kde byl snímek pořízen, probíhala přibližně před 250 lety důležitá bitva mezi Indiány, Francouzi a Brity, která rozhodovala o novodobé historii Severní Ameriky. Tento konflikt byl popsán ve knize “Poslední Mohykán” od Jamese Fenimore Coopera, dle této knihy byl také natočen známý film," napsal nám s pozdravem Ať žije Dukla! čtyřiadvacetiletý Roman Mucha.

3. místo - Patricie Hájková

Patricie Hájková z Holušic u Humpolce poslala fotku svého čtyřiadvacetiletého partnera, se kterým absolvovala cestu na kole z Vysočiny až do Karlových Varů na Mezinárodní filmový festival.

4. místo

Na dalším snímku je zachycen Radek Brychta (32) z Jihlavy při stoupání z Kvildy na Filipovu Huť na Šumavě.

5. místo - Dominik Cívka (za reprezentaci Dukly)

Sice není v dukláckém, ale reprezentuje HC Dukla Jihlava.

"Dobrý den, zasílám fotku do soutěže (resp. asi mimo soutěž). Hráč staršího dorostu Dominik Cívka je vyfocen na trati jednoho ze závodů seriálu Brněnský pohár horských kol, kterého se účastní a kde pravidelně ve své kategorii 15-17 let končí na "bedně" mezi specialisty bikery. Vzhledem k tomu, že startuje za klub Dukla Jihlava, tak dělá snad i skvělou reklamu svému hokejovému oddílu, který se tak při vyhlašování vítězů objevuje mezi ostatními cyklotýmy. Na příští ročník už se mu snad podaří pořídit cyklodres Dukly, a může to být opravdu fotka do soutěže," napsal nám k nominaci Dominika Cívky jeho otec Igor z Bílovic nad Svitavou.