Jihlavští žáci cestovali do Vsetína a hostili Hlinsko

21.12.2011 / Jaroslav Wollmann

Svěřenci Martina Pykala cestovali do Vsetína. Šestá třída svému soupeři podlehla 2:5. Osmá třída se radovala z vítězství 8:2. Na brankách mělo podíl osm různých střelců. Svěřenci Tomáše Dzurika hostili Hlinsko. Mladší žáci vyhráli nad svým soupeřem těsně 5:4. Starší žáci poté získali bod za remízu 2:2.

Výsledky 7. - 17. 12. 2011

8. třída

19. kolo: Vsetín - Jihlava 2:8 (1:2, 1:2, 0:4)
Branky Jihlavy: Čermák, Mareš, Mejzlík, Kousal, Šulák, Chylík, Havelka, Kozel. Nejlepší hráči Jihlavy: David Váňa, David Šlapáček, Vítězslav Kozel, Filip Brychta.
Sestava Jihlavy:
Brychta – Šlapáček, Váňa, Havelka, Mareš, Kozel – Čermák, Kousal, Berka, Oščádal, Mejzlík, Adam, Slabý, Chylík, Šulák.

„Do utkání jsme nevstoupili dobře a kluci se hodně hledali. Herní projev týmu bez dvou klíčových hráčů nebyl dlouho podle našich představ. Dobré pasáže se střídaly s hodně špatnými a především výkon zkušenějších hráčů, kteří by měli tým táhnout, nebyl ten, který od nich čekáme. Soupeře jsme výrazněji přehráli až v poslední třetině, kdy jsme zápas rozhodli v náš prospěch. Těším se na další utkání, kdy přivítáme Kometu Group a doufám, že nám kluci dokáží, že umí podat i lepší výkony," řekl po utkání trenér Pykal.

6. třída

19. kolo: Vsetín - Jihlava 5:2 (2:0, 2:0, 1:2)
Branky Jihlavy: Brož, Musil. Nejlepší hráči Jihlavy: Jindřich Kardoš, Matěj Daňhel.
Sestava Jihlavy:
Krejčí (31. Lepeška) - Zadina, Trávník, Tušer, Martinů, Komín, Rašín - Musil, Najman, Daňhel, Svoboda, Daňhel, Štěrba, Brož, Adamová, Vaněk.

„K utkání jsme zajížděli do vzdáleného Vsetína. A podle mého názoru se právě cestování spojené s brzkým vstáváním podepsalo na výkonu v úvodní třetině. Od začátku jsme se nemohli dostat do tempa, kluci působili hodně unaveně a domácí byli v této části lepším týmem, což potvrdili i vstřelenými brankami. Po důrazné domluvě o přestávce kluci hru zlepšili a na začátku druhého dějství jsme si vypracovali několik velice slušných příležitostí, které se nám bohužel nepodařilo proměnit, i díky výborně chytajícímu brankáři soupeře. Ve třetí třetině jsme byli lepším týmem, soupeře jsme dokázali přehrávat, ale neproměňování šancí nás stálo lepší výsledek. Nyní nás čeká volný víkend, ve kterém kluci odpočinou a věřím, že opět navážeme na výkony z předešlých utkání," řekl po utkání trenér Pykal.

Starší žáci

16. kolo: Jihlava - Hlinsko 2:2 (1:1, 1:0, 0:1)
Branky Jihlavy: Prokš, Hrbatý.
Sestava Jihlavy:
Šťastný - Habermann, Jančí, Zápotočný, Havelka, Kozel, Kouba - Slabý, Adam, Šulák, Chvátal, Novák, Němec, Lupač, Prokš, Hrbatý, Chromý.

Mladší žáci

16. kolo: Jihlava - Hlinsko 5:4 (1:1, 3:1, 2:2)
Branky Jihlavy: Chlubna, Jančí, Brož, Vaněk, Mareček.
Sestava Jihlavy:
Krejčí - Tomek, Buzek, Jančí, Rašín, Volák - Chlubna, Svoboda, Brož, Čermák, Vaněk, Rampír, Sapík, Mareček, Racek.