Mladší a starší žáci vezou výhry z Pelhřimova

28.10.2012 / Jaroslav Wollmann

Ve čtvrtek 25. října se svěřenci Tomáše Dzurika představili v Pelhřimově. Mladší žáci kralovali již od úvodních minut. Po první třetině byl stav 7:1. Po dvou třetinách poté 13:1. Nakonec hosté slavili výhru 16:2. V tabuce jim náleží šestá pozice. Starší žáci začali svůj duel též dobře. Po úvodní dvacetiminutovce vedli 2:0. Po druhé části byl již stav 3:0, nakonec se jihlavští mladíci radovali z výhry 5:2. V tabulce jsou na předposledním sedmém místě.

Výsledky 25. 10. 2012

Starší žáci

6. kolo: Pelhřimov - Jihlava 2:5 (0:2, 0:1, 2:2)
Branky a nahrávky Jihlavy: 15. Zadina (Musil), 20. Musil (Mareček), 38. Zadina, 47. Kolátor (Adamová), 56. Tušer. Nejlepší hráči Jihlavy: Nikolas Lepeška, Daniel Zadina, Jakub Komín.
Sestava Jihlavy:
Lepeška (30. Šťastný) - Adamová, Komín, Mareček, Stybor, Zápotočný - Daňhel, Zadina, Musil - Štěrba, Tušer, Martinů - Matějka, Vaněk, Kolátor.

„Vyloženě jsme utrpěli vítězství, ale nebyl to výkon, kterého jsou kluci schopni. Nějaké věci jsme si po zápase s hráči k tomu ovšem řekli a doufám, že si promlouvání do duše vezmou k srdci a zejména více využijí svůj volný čas k zdokonalování se. Nejvíce mě mrzí ty důležité "drobnosti", které všem dělají problémy. Počínaje přihrávkou či zpracováním kotouče až po koordinaci pohybu. Tyto věci si ale nezdokonalí za pouhou hodinu tréninku denně nebo sezením u počítače. A ti, co se chtějí hokeji věnovat a zlepšovat se, tak musí tomu obětovat zejména doma více času. Aspoň jsme ale konečně vyhráli, za což jsem rád! Bylo mě už kluků líto, že jsme jak "řezníci" a jdeme od porážky k porážce. A zejména mě potěšil brankář Lepeška, který chytal 1. polovinu utkání a udržel čisté konto, které je odměnou za jeho práci v tréninku a obrovské pokroky, které dělá," řekl po utkání trenér Dzurik.

Aktuální tabulku po 6. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Mladší žáci

6. kolo: Pelhřimov - Jihlava 2:16 (1:7, 0:6, 1:3)
Branky a nahrávky Jihlavy: 4. Chlubna (Racek), 6. Kochrda (Vondrů), 9. Čermák (Chlubna), 11. Chlubna (Vondrů), 13. Chlubna, 14. Sapík (Racek), 17. Čermák (Pittner), 21. Racek (Sapík), 25. Přibil (Vondrů), 28. Augusta (Čermák), 30. Racek (Vondrů), 31. Kochrda (Schwarz), 31. Přibil (Augusta), 45. Mikeš, 51. Sapík (Chlubna), 60. Chlubna (Racek). Nejlepší hráči Jihlavy: Celý tým.
Sestava Jihlavy:
Pavlas (30. Falta) - Mikeš, Schwarz, Pittner, Sapík, Hroch, Vorlíček - Racek, Kochrda, Přibil - Chlubna, Čermák, Augusta - Vondrů.

„Gratulace klukům k vítězství. I když výsledek mluví za vše, tak gólů mohlo být ještě daleko více. S 1. polovinou utkání jsem spokojen. Ve 2. polovině, jak jsme již vedli větším rozdílem, začala trochu váznout kombinace a zbytečně jsme přidržovali kotouče, za což musím ty darebáky pokárat. Jinak jsem ale celkem spokojen a hlavně kvůli klukům, že po pěti zápasovém půstu poznali chuť vítězství a zápas si mohli užívat," řekl po utkání trenér Dzurik.

Aktuální tabulku po 6. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.