Jihlavští žáci dvakrát deklasovali Pelhřimov

19.12.2012 / Jaroslav Wollmann

Svěřenci Tomáše Dzurika se v úterý 18. prosince utkali s týmem Pelhřimova. Mladší žáci již od úvodních minut dokazovali, kdo si dnes odnese dva body. Po první třetině byl stav 7:0. Konečný stav byl nakonec 11:3. Starší žáci po první třetině vedli nad svým soupeřem 4:2. Náramně jim však vyšla druhá část, kterou vyhráli 5:0. Konečné skóre se zastavilo na výsledku 11:3. Oba žákovské týmy si tak do tabulky připsaly po dvou bodech.

Výsledky 18. 12. 2012

Starší žáci

13. kolo: Jihlava - Pelhřimov 11:3 (4:2, 5:0, 2:1)
Branky a nahrávky Jihlavy: 7. Musil (Daňhel), 14. Kardoš (Musil, Koláček), 19. Zadina (Musil, Daňhel), 19. Musil (Kardoš), 23. Kardoš (Musil, Martinů), 27. Musil (Kardoš, Zápotočný), 33. Vaněk, 33. Tušer (Daňhel, Trávník), 36. Trávník (Daňhel), 47. Zadina (Tušer, Daňhel), 60. Tušer (Trávník). Nejlepší hráči Jihlavy: Matěj Daňhel, Vít Zápotočný, Jan Trávník.
Sestava Jihlavy:
Lepeška - Trávník, Komín, Zápotočný, Martinů, Mareček, Koláček - Daňhel, Zadina, Tušer - Štěrba, Kardoš, Musil - Matějka, Vaněk, Chromý.

„Klukům nemám moc co vytknout. Snad jen brzký inkasovaný gól ve 2. minutě a sem tam nedůslednost v obraně. Jinak jsme soupeře válcovali od první do poslední minuty, předvedli jsme spousty krásných akcí a skóre mohlo být ještě daleko větší. Kromě výpadku v Brodě se kluci poslední měsíc herně velice zvedli. Předvedli solidní výkon proti Žďáru, sehráli dobré utkání s Chotěboří a s Pelhřimovem pohrávali jako kočka s myší. Jestli nám nenastane marodka, tak v této sestavě jsme schopni podávat stejné výkony v každém zápase," řekl po utkání trenér Dzurik.

Aktuální tabulku po 13. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Mladší žáci

13. kolo: Jihlava - Pelhřimov 11:3 (7:0, 2:1, 2:2)
Branky a nahrávky Jihlavy: 4. Schwarz, 7. Mlejnek, 8. Chvátal (Menšík), 8. Vondrů, 9. Vondrů (Kochrda), 9. Racek, 17. Vondrů (Augusta), 30. Racek (Menšík), 35. Mlejnek, 41. Menšík (Polodna, Vranka), 60. Vondrů (Polodna). Nejlepší hráči Jihlavy: Tomáš Vondrů, Dominik Mlejnek.
Sestava Jihlavy:
Falta (30.Pavlas) - Mikeš, Schwarz, Přibil, Hroch, Vranka - Augusta, Racek, Kochrda - Chvátal, Polodna, Menšík - Mlejnek, Vondrů.

„Měli jsme velice dobrý vstup do utkání. V 9. minutě jsme vedli zaslouženě 6:0. Za což zaslouží všichni velkou pochvalu. Ale ukázalo se, že bohužel pro další vývoj zápasu a náš herní projev to bylo špatně. Kluci si poté mysleli, že vše jim půjde samo a každý si bude projíždět hřiště jak o víkendovém „pouťáku" na zamrzlém rybníku. Zejména 1. polovina druhé části byla velice špatná. Několikrát místo přihrávky či obruslení soupeře kluci zbytečně a neefektivně šli do kličky. Přicházeli jsme pak o kotouče a bylo to takové bezhlavé ježdění tam a zpět. Ve zbylé polovině utkání se hra mírně zlepšila, ale mrzí mě, že jsme několikrát nedokázali správně vyřešit a sehrát nerovnovážné situace. Takže si myslím, že i přes vysoké skóre jsme mohli v útočné hře ukázat daleko více. Nicméně vítězství bylo bezpochyby zasloužené a pár jedinců mě výkonem velice potěšilo," řekl po utkání trenér Dzurik.

Aktuální tabulku po 13. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.