Jihlavští žáci cestovali po Vysočině

26.12.2012 / Jaroslav Wollmann

V sobotu 22. prosince cestovali svěřenci Martina Pykala do nedalekého Havlíčkova Brodu. Šestá třída si domů dovezla dva body za vysoké vítězství 12:2. V tabulce okupují první příčku. Osmá třída si též připsala dva body za výhru 7:1. V tabulce jim patří čtvrtá příčka. Svěřenci Tomáše Dzurika cestovali do Ledče nad Sázavou. Mladší žáci měli více střeleckých pokusů, ale góly dávali domácí. Kteří zvítězili 3:1. V tabulce jim náleží šestá pozice. Starší žáci si do tabulky připsali dva body za výhru 6:3. V tabulce jim patří také šesté místo.

Výsledky 22. 12. 2012

8. třída

16. kolo: Havlíčkův Brod - Jihlava 1:7 (1:1, 0:4, 0:2)
Branky Jihlavy: Chvátal 2, Habermann, Slabý, Adam, Vrátný, Prokš.
Sestava Jihlavy:
Škarek - Habermann, Trávník, Zadina, Mareš, Kozel, Havelka - Adam, Vrátný, Chvátal, Lupač, Prokš, Slabý, Novák, Němec, Hrbatý.

Aktuální tabulku po 16. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

6. třída

16. kolo: Havlíčkův Brod - Jihlava 2:12 (0:1, 2:3, 0:8)
Branky Jihlavy: Čermák 2, Rašín 2, Volák 2, Homola 2, Jančí, Najman, Sapík, Žižka.
Sestava Jihlavy:
Krejčí - Chlubna, Brož, Svoboda, Najman - Rampír, Žižka, Sapík, Volák, Rašín, Buzek, Čermák, Jančí, Homola.

Aktuální tabulku po 16. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Starší žáci

14. kolo: Ledeč - Jihlava 3:6 (0:2, 2:2, 1:2)
Branky a nahrávky Jihlavy: 12. Daňhel (Koláček), 19. Vaněk (Zápotočný), 25. Daňhel (Vaněk), 26. Kardoš (Daňhel), 42. Tušer (Vaněk), 42. Kardoš (Daňhel). Nejlepší hráči Jihlavy: Matěj Daňhel, Milan Tušer.
Sestava Jihlavy:
Lepeška - Martinů, Komín, Zápotočný, Mareček, Koláček - Daňhel, Kardoš, Tušer - Matějka, Vaněk, Musil - Chromý, Novák.

„Vstup do utkání jsme měli poměrně povedený a polovinu 1. třetiny jsme byli celkem aktivní a snažili se udávat tempo zápasu. Druhou část této třetiny jsme ovšem mírně polevili a hra se hodně vyrovnala. Ve zbylé části utkání jsme přidali nějaké branky, sebevědomí kluků vzrostlo a ve hře se objevovala spousta dobrých věcí. Soupeř hrozil spíše jen z brejků, hru jsme ale měli pod kontrolou a s výkonem můžeme být vcelku spokojení. Nyní následuje Vánoční pauza, kdy kluci ode mě dostali 12ti denní volno. Můžou aspoň odfrknout od hokeje, odreagovat se na lyžích či udělat radost babičkám svojí návštěvou. Přeji jim bohatého ježíška, hodně štěstí v Novém roce, ať pracují s maximální nasazením v tréninku a jejich výkony mají dále stoupající tendenci. Stejně tak ve škole mnoho úspěchů a málo poznámek. A zejména ať jsou zdraví! 3. 1. se na ně těším na prvním tréninku, kde je rád všechny zas uvidím. Doufám, že i oni budou kolem sebe rozdávat radost a vřele nám poděkují, že jim ty vanilkové rohlíčky a kačeny pomůžeme vypotit," řekl po utkání trenér Dzurik.

Aktuální tabulku po 14. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Mladší žáci

14. kolo: Ledeč - Jihlava 3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
Branka a nahrávka Jihlavy: 10. Havel (Menšík). Nejlepší hráči Jihlavy: Tomáš Vondrů, Tomáš Falta, Marek Pavlas.
Sestava Jihlavy:
Falta (30. Pavlas) - Mikeš, Schwarz, Sapík, Pittner, Hroch - Augusta, Racek, Vondrů – Havel, Mlejnek, Menšík – Přibil, Kochrda.

„Škoda dnešní porážky, kdy utkání bylo vyrovnané a naopak spíše my jsme měli více vyložených šancí než domácí. Bohužel naše koncovka byla velice špatná a naopak 2 góly jsme soupeři doslova darovali po individuálních chybách. Zejména druhá branka domácích byla velice laciná a padla 4 vteřiny před koncem 1. třetiny po ukázkovém "námazu". Jinak dnes mě udělali radost oba brankáři a dále zejména Tomáše Vondrů. Jeho výkon se mě velice líbil. A když bude dále poslouchat naše rady, bude takhle bruslit s nasazením a přihrávat v každém zápase jako dnes, tak můžeme očekávat velké věci. Jinak mírně se zlepšil náš pohyb v útočné třetině a kluci mají snahu více se nabízet. A když si daleko více uvědomí, že hokej je kolektivní sport a že přihrávka je základ hokeje, tak jsem přesvědčen, že po Novém roce se bude na naší hru daleko lépe koukat," řekl po utkání trenér Dzurik.

Aktuální tabulku po 14. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.