Hospůdka Ta jihlavská... zahájila provoz. Přijďte posedět

24.01.2013 / Zdeněk Drla

Před středečním zápasem 44. kola první ligy zahájila provoz nová restaurace na Horáckém zimním stadionu. Jmenuje se Ta jihlavská... Název pro ni vybrali samotní fanoušci v hlasování na oficiálním profilu Dukly Jihlava na Facebooku. Otevřeno bude denně kromě pondělí. Restauraci provozuje klub. „Z naší strany jde o další krok ke zpříjemnění pobytu fanoušků na Horáckém zimním stadionu," říká jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban. Podle něj si restauraci dozajista oblíbí i rodiče, kteří čekají na stadionu, až jejich ratolest dotrénuje. Restaurace je nekuřácká a k dispozici je wi-fi připojení.

Restaurace na Horáckém zimním stadionu dlouho chyběla. Nyní mohou fanoušci i "lidé z ulice" navštívit hospůdku Ta jihlavská, která byla otevřena v prostorách bývalého klubu Queens za brankou směrem k Vysoké škole polytechnické. Otevřeno je denně kromě pondělí.

foto

⇒ Z naší nabídky:

Šenkovní 10°  21 Kč
Ježek 11°     23 Kč
Koala 0,5 l   20 Kč
Coca-Cola     24 Kč
Káva Espresso 28 Kč
Becherovka    29 Kč
Zelená        20 Kč
Frisco        35 Kč
Klobása       30 Kč

Restaurace nabízí klasický sortiment, na čepu je jihlavské pivo, desítka Šenkovní a jedenáctka Ježek, k dispozici je i točená Koala - limonáda kolového typu s přídavkem chmele z produkce černohorského pivovaru.

Otevírací doba hospůdky Ta jihlavská...

úterý - pátek 10:00 - 21:00
sobota, neděle 8:00 - 18:00

„Otevírací dobu lze samozřejmě upravit podle přání a zájmu návštěvníků. Například při hokejových zápasech Dukly v sobotu. V případě, že se bude hrát vložené pondělní kolo (například 18. února s Kadaní - pozn.aut.), bude otevřeno i v pondělí," vysvětluje obchodní manažer Dukly Jihlava Pavel Falta. V sobotu a v neděli bude hospůdka otevírat již v osm hodin ráno, protože již v těchto časných hodinách bývá na Horáckém zimním stadionu živo - trénují zde krasobruslařky a žákovské týmy, popřípadě se zde hrají utkání žákovských lig. „Rodiče dětí budou mít kde počkat na své ratolesti v teple, přitom s výhledem na led, takže vše budou mít pod kontrolou," říká Bedřich Ščerban. „Z naší strany jde o další krok k zpříjemnění pobytu fanoušků na Horáckém zimním stadionu. Mohou si objednat stůl a sledovat třeba zápas A-týmu nebo mládeže v příjemném prostředí," doplňuje první muž Dukly.

Prostory restaurace budou využívány i pro setkávání s fanoušky. V plánu jsou například besedy nebo autogramiády. „Je to ideální prostor pro pořádání besed s hráči. První beseda proběhne již příští týden po utkání s Berounem," přibližuje první akci pro příznivce červenožlutých barev Dušan Pařil z marketinového oddělení Dukly. V plánu jsou i pravidelná setkávání vedení klubu s fanoušky.

Úpravy prostor bývalého klubu Queens probíhaly od podzimu. „Vše jsme dělali z vlastních sil a za pomoci partnerů klubu. Chtěl bych poděkovat jak spolupracovníkům, tak partnerům za odvedenou práci a pomoc. Domnívám se, že se nám podařilo dát dohromady hezký a příjemný prostor,“ dodává Bedřich Ščerban.

Několik fotografií si můžete prohlédnout ve fotogalerii. Další snímky budou postupně doplňovány.