Restaurace na Horáckém zimním stadionu dlouho chyběla. Nyní mohou fanoušci i "lidé z ulice" navštívit hospůdku Ta jihlavská, která byla otevřena v prostorách bývalého klubu Queens za brankou směrem k Vysoké škole polytechnické. Otevřeno je denně kromě pondělí.
⇒ Z naší nabídky:
Šenkovní 10° 21 Kč Ježek 11° 23 Kč Koala 0,5 l 20 Kč Coca-Cola 24 Kč Káva Espresso 28 Kč Becherovka 29 Kč Zelená 20 Kč Frisco 35 Kč Klobása 30 Kč |
Restaurace nabízí klasický sortiment, na čepu je jihlavské pivo, desítka Šenkovní a jedenáctka Ježek, k dispozici je i točená Koala - limonáda kolového typu s přídavkem chmele z produkce černohorského pivovaru.
Otevírací doba hospůdky Ta jihlavská...
úterý - pátek 10:00 - 21:00
sobota, neděle 8:00 - 18:00
„Otevírací dobu lze samozřejmě upravit podle přání a zájmu návštěvníků. Například při hokejových zápasech Dukly v sobotu. V případě, že se bude hrát vložené pondělní kolo (například 18. února s Kadaní - pozn.aut.), bude otevřeno i v pondělí," vysvětluje obchodní manažer Dukly Jihlava Pavel Falta. V sobotu a v neděli bude hospůdka otevírat již v osm hodin ráno, protože již v těchto časných hodinách bývá na Horáckém zimním stadionu živo - trénují zde krasobruslařky a žákovské týmy, popřípadě se zde hrají utkání žákovských lig. „Rodiče dětí budou mít kde počkat na své ratolesti v teple, přitom s výhledem na led, takže vše budou mít pod kontrolou," říká Bedřich Ščerban. „Z naší strany jde o další krok k zpříjemnění pobytu fanoušků na Horáckém zimním stadionu. Mohou si objednat stůl a sledovat třeba zápas A-týmu nebo mládeže v příjemném prostředí," doplňuje první muž Dukly.
Prostory restaurace budou využívány i pro setkávání s fanoušky. V plánu jsou například besedy nebo autogramiády. „Je to ideální prostor pro pořádání besed s hráči. První beseda proběhne již příští týden po utkání s Berounem," přibližuje první akci pro příznivce červenožlutých barev Dušan Pařil z marketinového oddělení Dukly. V plánu jsou i pravidelná setkávání vedení klubu s fanoušky.
Úpravy prostor bývalého klubu Queens probíhaly od podzimu. „Vše jsme dělali z vlastních sil a za pomoci partnerů klubu. Chtěl bych poděkovat jak spolupracovníkům, tak partnerům za odvedenou práci a pomoc. Domnívám se, že se nám podařilo dát dohromady hezký a příjemný prostor,“ dodává Bedřich Ščerban.
Několik fotografií si můžete prohlédnout ve fotogalerii. Další snímky budou postupně doplňovány.