Jihlavští žáci hostili Přerov

15.03.2013 / Jaroslav Wollmann

V předehrávce 27. kola přivítali ve čtvrtek svěřenci Martina Pykala celek Přerova. Šestá třída svedla se soupeřem střeleckou přestřelku. Po první části byl stav 3:3, po druhé vedli domácí 8:4. Jihlavští mladíci se nakonec radovali ze zisku dvou bodů po výhře 10:8. Tři branky vstřelil Pavel Svoboda. Osmá třída takové štěstí neměla, žehrat však může na smolnou koncovku. Po čtyřiceti minutách vedli hosté 4:1, nakonec si z Jihlavy vezou dva body za vítězství 8:3.

Výsledky 14. 3. 2013

8. třída

27. kolo: Jihlava - Přerov 3:8 (0:2, 1:2, 2:4)
Branky Jihlavy: Daňhel 2, Adam. Nejlepší hráči Jihlavy: Matěj Daňhel, Milan Tušer, Dan Zadina, Petr Chvátal, Vítězslav Kozel.
Sestava Jihlavy:
Šťastný - Kozel, Tušer, Zadina, Havelka - Chvátal, Novák, Slabý, Vrátný, Němec, Lupač, Adam, Daňhel.

„Jsme rádi, že jsme dnešní zápas vůbec odehráli. Trápí nás marodka a lyžaři, takže nám 6 hráčů chybělo. Po středečním turnaji navíc někteří kluci měli trošku méně sil než by bylo potřeba. I když výsledek vypadá hrozivě, nemyslím si, že jsme byli horším týmem. Kdyby kluci dokázali proměnit vypracované šance tak jako soupeř, výsledek by takto nevypadal," řekl po utkání trenér Pykal.

Aktuální tabulku po 27. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

6. třída

27. kolo: Jihlava - Přerov 10:8 (3:3, 5:1. 2:4)
Branky Jihlavy: Svoboda 3, Najman 2, Homola 2, Racek 2, Rampír. Nejlepší hráči Jihlavy: Pavel Svoboda, David Homola.
Sestava Jihlavy:
Krejčí - Volák, Jančí, Rašín, Buzek - Rampír, Racek, Žižka, Homola, Brož, Najman, Čermák, Svoboda.

„Na branky bohaté utkání, atraktivní pro diváky méně už pro trenéry. Myslím si, že jsme byli lepším týmem po většinu zápasu. Mrzí mě některé laciné góly v naší svatyni. Kluci ale hráli s chutí a vítězství si i po dramatu v závěru zaslouží," řekl po utkání trenér Pykal.

Aktuální tabulku po 27. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.