EXKLUZIVNĚ: Jakub Škarek prohrál sázku aneb jak těžké je sníst oběd s gólmanskou maskou

20.05.2016 / Zdeněk Drla, Tomáš Lysý

Jakub Škarek prohrál sázku se svým parťákem Lukášem Sáblíkem a v pátek v poledne musel ve školní jídelně sníst oběd s gólmanskou maskou na hlavě.
Podívejte se na video.

Začalo to ve čtvrtek vpodvečer SMS zprávou od Lukáše Sáblíka.
"Připrav si na zítra kameru, budeš mít dobré záběry."
"Proč?" ptám se.
"Kuba prohrál sázku,jdu si vybrat výhru" zní odpověď.

A protože vím, že Lukáš Sáblík je veselá kopa a s Kubou Škarkem se během sezony rádi "špičkují", tuším, že bude legrace.

A tušení to bylo správné.

Jakub Škarek musel jako ten, kdo prohrál sázku, sníst oběd v gólmanské helmě. A to v pravé poledne za plného provozu ve školní jídelně. S kolegou Tomášem se dobře bavíme.

A dobře se bavili také oba aktéři sázky, ale i přítomní studenti.


"Už se s tebou nikdy nevsázím," hlásí s úsměvem šestnáctiletý gólman směrem ke svému staršímu parťákovi a konstatuje, že přes mřížku se čočková polévka konzumuje špatně. Poněkud lépe se pak popasuje s roštěnou s rýží. "Ještě že dneska nejsou špagety," glosuje při obědě Jakub Škarek.

A o co v sázce šlo? "Při jednom domácím zápase jsme tipovali, kolik přijde lidí a já měl přesnější tip," vysvětluje Lukáš Sáblík.

Autor videa: Tomáš Lysý

DVACETIMINUTOVÉ TRÁPENÍ. Jakub Škarek dokázal spořádat oběd - čočkovou polévku s rohlíkem a polovinu hovězí roštěné s rýží za zhruba dvacet minut. Foto: Zdeněk Drla