1:2
(0:0, 0:1, 1:1)

V posledním přípravném zápase podlehli mladší dorostenci těsně Rebelům

30.08.2012 / Zdeněk Drla

Posledním soupeřem jihlavských mladších dorostenců v přípravném období byli Rebelové z Havlíčkova Brodu. Ve čtvrtek vpodvečer hostili soupeře ze sousedního měst ana hOráckém zimním stadionu. V utkání chudém na góly měli od druhé třetiny navrch hostující hráči, kteří i díky šťastnému gólu z 56. minuty vyhráli těsně 2:1. Do soutěžních zápasů vstoupí mladší dorostenci příští neděli. Extraligový tým zahájí sezonu doma s nováčkem z Tábora, B-tým, jehož domácím stánkem bude stadion v Humpolci, cestuje do Kolína.
30.08.2012 17:15, Přípravné zápasy mladšího dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Škarek (Brychta) - Pražák, Hráček, Havelka, Jančí, Váňa, Šlapáček - Berka, Křížek, Šulák - Čermák, Oščádal, Kousal - Indra, Henrych, Kouba - Peschout
1

HC Rebel Havlíčkův Brod

Brož (Marek) - Lacina, Bušek, Suchý, Benák, Vacek, Němec, Kopic, Hrabáň - Abbrent, Vala, Kolouch - Nguyen, Jelínek, Kraučuk - Mchálek, Veselka, Cejpek - Bíná, Semerád
2
Branky a nahrávky: 53. Henrych - 36. Jelínek (Kopic), 56. Vacek. Rozhodčí: Sibera - Ryšavý A., Ryšavý V. Vyloučení: 3:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 93. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2.

Ohlasy trenérů

Aleš Kraučuk (trenér Havlíčkova Brodu): První třetina byla vyrovnaná. Od druhé jsme zlepšili bruslení a kombinaci a začali jsme Jihlavu přehrávat. Jenom jsme nebyli schopní prosadit se více gólově. Byli jsme nedůrazní v koncovce. Domácí měli slabší mančaft, hráli převážně s devadesát osmičkami. My jsme byli silnější v osobních soubojích, ale byli jsme nedůrazní v zakončení.

Petr Svoboda (trenér Jihlavy): Kluci se dneska snažili, hráli dobře v obranném pásmu. První gól jsme dostali poté, co jsme nepokryli dorážku. Dneska jsme prohráli nešťastnou střelou ne z dálky, ale z rohu, bohužel nám tam propadla. Na klucích bylo vidět, že pracují, vstřebávají do sebe informace, které jim dáváme. Zdá se, že to začíná fungovat. Mně se hra obránců dneska líbila, i když to tam párkrát zaskřípalo.