3:2sn
(0:0, 2:1, 0:1 - 0:0 - 1:0)

Mladší dorost veze z Pardubic bod, prohrál na nájezdy

27.09.2009 / Jakub Mezlík

Dvakrát v letošní sezoně mladší dorostenci vyhráli na samostatné nájezdy, potřetí už úspěšní nebyli. Na ledě Pardubic sice opět ukázali morálku a bojovnost, když v poslední třetině dokázali dotáhnout náskok soupeře, po trestných stříleních ale prohráli 2:3. O jihlavské branky se postarali Jakub Pavlas a Marek Lupač.
27.09.2009, Extraliga mladšího dorostu - 5. kolo

HC Dynamo Pardubice

Langhammer - Jirout, Vršanský, Kostkan, Kubín, Kabelka, Pilný, Fridrich, Kalous, Petira, Divecký - Chvojka, Veselý, Moravec, Mejtský, Kohoutek, Řezníček, Bureš, Schneider, Havel, Žilák
3

HC Dukla Jihlava

Krejčík - Pavlas, Kohout, Uhlíř, Tobola, Březka, Vítek, Ščerban - Střecha, Lupač, Vondráček, Kovářů, Mandát, Trávník, Štěrba, Beran, Renza, Norek, Kyncl
2
Branky a nahrávky: 24. Chvojka (Veselý, Řezníček), 37. Řezníček (Veselý), rozhodující sam. nájezd Chvojka - 26. Lupač (Kohout), 56. Pavlas (Střecha). Rozhodčí: Kareš - Kobr, Buček. Vyloučení: 8:4. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 80. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2.

Průběh utkání

„Utkání v Pardubicích mělo z dosavadních pěti utkání asi největší náboj, hrálo se naplno od první do 65. minuty, k vidění bylo plno osobních střetů, ale také hezkých kombinací. Do zápasu vstoupili o něco aktivněji domácí, ale jinak byl celý zápas naprosto vyrovnaný a remíza po 60. minutách naprosto zasloužená. Nájezdy se nám tentokrát nepovedly a poprvé jsme v nich neuspěli. Kluci jinak zaslouží pochvalu za dobrý přístup k utkání, celý zápas poctivě odmakali a přispěli k pěkné podívané na poměry mladšího dorostu," řekl po utkání trenér Jungwirth.