4:4
(2:0, 0:2, 2:2)

Mladší dorostenci remizovali s Pardubicemi

09.08.2010 / Zdeněk Drla

V přípravných zápasech zatím žádný z týmů Dukly Jihlava na domácím ledě neprohrál. V tomto trendu pokračovali i mladší dorostenci, kteří v pondělí hostili Pardubice. Zápas se hrál ve svižném tempu. Hattrickem a jednou asistencí se blýskl David Pazourek. Výstavní byl především jeho gól na 4:3, který vstřelil po přihrávce Romana Čermáka ve vlastním oslabení. Pardubice na konečných 4:4 srovnaly třináct vteřin poté.
Fotografie ze zápasu mladšího dorostu si prohlédněte zde.
09.08.2010 13:30, Přípravné zápasy mladšího dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Ptáček (31. Svoboda) - Cívka, Brussmann, Čermák, Půža, Port, Kochánek, Reiterman, Szathmáry, Kozel - Pazourek, Kuchyňa, Mahút - Hotař, Kittler, Skotar - Severa, Šebesta, Kašpar - Beran
4

HC Dynamo Pardubice

Husár (31. Stibůrek) - Kalous, Petric, Babelka, Vyskočil, Divecký, Procházka, Kracík, Skála, Žilák, Kuták, Pipek, Ponna, Bakrocl, Voženílek, Havrda, Kysela, Háže, Hlaváček, Polák, Bažant
4
Branky a nahrávky: 1. Pazourek, 17. Pazourek, 50. Kittler (Pazourek), 58. Pazourek (Čermák)- 21. Pipek (Žilák), 37. Voženílek, 55. Bakrocl (Ponna), 59. Voženílek. Rozhodčí: Gejduk, Kotlík, Polák. Vyloučení: 4:5. Využití: 1:1. V oslabení: 1:1. Diváci: 40. Průběh utkání: 2:0, 2:2, 3:2, 3:3, 4:3.

Ohlasy trenérů

Zdeněk Procházka, Pardubice: Klasický přípravný zápas. Zkoušeli jsme hráče. Ještě jednu lajnu jsme nechali doma. Z mého pohledu si myslím, že jsme měli více ze hry. Měli jsme asi čtyři samostatné nájezdy, které jsme nedali. Jsme po čtrnáctidenním soustředění, třikrát denně na ledě, takže je to na hráčích ještě trochu znát. Myslím ale, že to bude dobré mužstvo.

Jiří Jungwirth, Jihlava: Dneska to bylo podstatně rychlejší než při pátečním zápase s Havlíčkovýmm Brodem. Pardubice dobře bruslily. Vpodstatě u všeho byli jejich hráči o krok dřív. Narušovali nám rozehrávku, dostávali nás pod tlak. Od nás tam bylo několik pěkných akcí, ale musím uznat, že soupeř byl lepší. Góly jsme dostávali po individuálních chybách.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie